Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: SİLAHLARI GÖREMİYORUM
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar merhaba,

bugün kendime 800 g1 kredisi aldım ama game first adresinden bazı silahları göremiyorum.Mesela L85A1 ve scorpion varken baret ve aw50f yok?Bu neden kaynaklanıyor benmi yanlış yere bakıyorum yardımcı olurmusunuz lütfen?Bu arada levelim 22
baret aw50 kalktı ondan Big GrinBig GrinBig Grin
Smile Pazar alanında olmayan silahı göremezsin kardeşim.
(09-22-2010 01:49 PM)Nostradamus Yazılan: [ -> ]baret aw50 kalktı ondan Big GrinBig GrinBig Grin

ne ciddimisin?Ne saçma iş ya,yeni kalktı galiba?Çünkü hala kullananlar var,neyse tşk
(09-22-2010 01:57 PM)buraxes Yazılan: [ -> ]
(09-22-2010 01:49 PM)Nostradamus Yazılan: [ -> ]baret aw50 kalktı ondan Big GrinBig GrinBig Grin

ne ciddimisin?Ne saçma iş ya,yeni kalktı galiba?Çünkü hala kullananlar var,neyse tşk

aw50 gibi silahlar pazar alanına arada bir geliyor her zaman yok yani bunun için 3-5 günde bir kontrol edersen rastlama şansın yüksek olur
(09-22-2010 02:14 PM)llaxi0nll Yazılan: [ -> ]
(09-22-2010 01:57 PM)buraxes Yazılan: [ -> ]

aw50 gibi silahlar pazar alanına arada bir geliyor her zaman yok yani bunun için 3-5 günde bir kontrol edersen rastlama şansın yüksek olur

yeni bişi daha öğrendim tşk
barret hiç pazar alanına geldimi ki ?
► 8 .slot silahları kalktı . Camo Barrett de haliyle artık yok .
► Barrett sadece gm lerin yaptığı özel eventlerde kazanana hediye verilir .
► Aw50f Özel günlerde pazar alanına gelir . Genelde oyundan pazar alanına geldiği duyurulur .

► Cevap verildiğine göre konu kilit lütfen Smile
Referans Adresler