Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Buda İçimden Geldi...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Artık herşeye gülmüyorum,sorulara yaşlı insanlar gibi nasihat katarak cevaplar veriyorum,geleceği düşünüp karamsarlığa bürünüyorum, eğer büyümekse olgunlaşmaksa bunun adı, ben çocukluğuma dönüyorum (By SinanYksl)...

Beyler son 2-3 haftadır ilham geliyor... Hiç bana göre değil böyle kısa şiircikler yazmak... Aklıma gelip yazmam 30 saniyeyi geçmiyor... İçime bi şairin ruhumu kaçtı ne ? (İşinde kötü biri olduğu kesin...)
[Resim: hhhl.gif]
sonbahar ayları Big Grin
(09-22-2010 01:17 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ]sonbahar ayları Big Grin

Yok yok var bişey aylarla alakası yok bence Big Grin
Bizede ugrasa arada bir keşke
Büyüyüp olgunlaşmaktan olsa gerek Sinan Smile Tongue
Devam et öyle.
Sinan bazen bende bunalınca bana da öyle şeyler oluyor , sanki öneüme gelen şeylere farklı bir pencereden bakıyormuşum gibi gelirdi. Kendine bir gün izin ver. Kafanı toparla. Rahatlarsın
Big GrinBig GrinBig Grin
Bize de uğrasa edebiyat'tan yırtardık Big Grin
(09-22-2010 12:44 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]Sinan bazen bende bunalınca bana da öyle şeyler oluyor , sanki öneüme gelen şeylere farklı bir pencereden bakıyormuşum gibi gelirdi. Kendine bir gün izin ver. Kafanı toparla. Rahatlarsın

Yav hiçde bunalmadım aslında hatta mutlu oldum okullar açıldığı için Big Grin yok yok kesin ruh kaçtı Big GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler