Taklitlerimizden Sakının ^^
http://www.youtube.com/watch?v=Ft-E8JADYDo
Şaka bi yana Eğlenceli olmuşta benziyorda - yönleri
-Map
-Kamera
-Kurgu
Bnm yukarda paylaştığın İlk Wideo çekimim Kaliteli deil fekat Çok Bilgim olmamasına Çok Güzl yapmışım yahu ^^ Şimdi Aklıma geldi Bi daha İzledim Çok Keyiflendim ^^
Bi daha yaparsanız dediklerime bnce önem wer izlemesi sıkmaz bi de yüzenler sanki Sahilden Denize atlıyorlar
Nacizane Fikirlerim hatam warsa Affola ^^
Şİmdi siz 4 kişisiniz biz 20

Bu kadar insanı yönetmek açıkçası zor oldu.İllegal yollar olmasın diye hem yakından hemde uzaktan çekimler yaptık.

Tüm videoları izlersen anlarsın

Evet aslında xXFrEeDyXx çekimleri tam prof ca olmuş helekide helikopterin hiç takılmadan yani oyun kasılmadan araçları takip etmesi daha bi güzel olmuş bide o köprünün demirlerinin arasından geçerken çarpıp karizmayı çizmesen perfect olcakmış =))
(01-29-2010 12:07 AM)xXFrEeDyXx Yazılan: [ -> ]Taklitlerimizden Sakının ^^
http://www.youtube.com/watch?v=Ft-E8JADYDo
Şaka bi yana Eğlenceli olmuşta benziyorda - yönleri
-Map
-Kamera
-Kurgu
Bnm yukarda paylaştığın İlk Wideo çekimim Kaliteli deil fekat Çok Bilgim olmamasına Çok Güzl yapmışım yahu ^^ Şimdi Aklıma geldi Bi daha İzledim Çok Keyiflendim ^^
Bi daha yaparsanız dediklerime bnce önem wer izlemesi sıkmaz bi de yüzenler sanki Sahilden Denize atlıyorlar
Nacizane Fikirlerim hatam warsa Affola ^^
sizinki iyi olmuş,bizde nereyi çekeceğimi şaşırıyorum
bi yer çekeyim derken başka yerde olay oluyo

kimin ne yaptığı belli değil

yarış güzergahını ben bile tam bilmiyorum kalabılığı takip ediyordum

Bi de bizdeki asıl amaç video çekmek değildiki

Tebrikler +karma yeter bana
(01-29-2010 12:15 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]Şİmdi siz 4 kişisiniz biz 20
Bu kadar insanı yönetmek açıkçası zor oldu.İllegal yollar olmasın diye hem yakından hemde uzaktan çekimler yaptık.
Bnmde demek istediğim Büyük bi Harita ( Map ) olsa ya da daha düzgün Küçük istiyorsan daha bi Güzl olur gibime geldi. Çok kişi olduğundan harita uymamış gibime geldi
Bi de Kurgu dan kastım iki kamera kullanmıssınız bunları bi wideo düznleme programıyla bi ötekisine geçiş yaptırarak bi de wideo dewam ederken ekranı bölerek iki kamerayı birlikte koyabilirdin örnek werdim bn sadece
Dewam et daha Çok Güzllerini yap İlk Çalışmalar Hep Böyle olur ^^
(01-29-2010 12:18 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Evet aslında xXFrEeDyXx çekimleri tam prof ca olmuş helekide helikopterin hiç takılmadan yani oyun kasılmadan araçları takip etmesi daha bi güzel olmuş bide o köprünün demirlerinin arasından geçerken çarpıp karizmayı çizmesen perfect olcakmış =))
O Bn deillim hell deki Barış >> 123redox45 >> GhostRedox Olarak değiştirmişti şimdi bilmiyorum Hell de Adam Pro ya ^^ Öteki wideo sunada bakabilirsin Yotube den ^^
Eğlenmişiniz belliki gelemedik

(01-29-2010 12:32 AM)xXFrEeDyXx Yazılan: [ -> ] (01-29-2010 12:15 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]Şİmdi siz 4 kişisiniz biz 20
Bnmde demek istediğim Büyük bi Harita ( Map ) olsa ya da daha düzgün Küçük istiyorsan daha bi Güzl olur gibime geldi. Çok kişi olduğundan harita uymamış gibime geldi
Bi de Kurgu dan kastım iki kamera kullanmıssınız bunları bi wideo düznleme programıyla bi ötekisine geçiş yaptırarak bi de wideo dewam ederken ekranı bölerek iki kamerayı birlikte koyabilirdin örnek werdim bn sadece
Dewam et daha Çok Güzllerini yap İlk Çalışmalar Hep Böyle olur ^^
O işlerden pek anlamam

Dediğim gibi amaç video çekmek değildi amaç eğlenmekti bu videolarıda anı olarak çektik.
Map e gelirsek bu mapte güzergah hataları oldu daha büyük olsa kimbilir nolacaktı

Dağdan toplardık milleti.^^