Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Wtr Kış OLimpiyatları Sonuçları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Taklitlerimizden Sakının ^^
http://www.youtube.com/watch?v=Ft-E8JADYDo

Şaka bi yana Eğlenceli olmuşta benziyorda - yönleri
-Map
-Kamera
-Kurgu

Bnm yukarda paylaştığın İlk Wideo çekimim Kaliteli deil fekat Çok Bilgim olmamasına Çok Güzl yapmışım yahu ^^ Şimdi Aklıma geldi Bi daha İzledim Çok Keyiflendim ^^

Bi daha yaparsanız dediklerime bnce önem wer izlemesi sıkmaz bi de yüzenler sanki Sahilden Denize atlıyorlar
Nacizane Fikirlerim hatam warsa Affola ^^
Şİmdi siz 4 kişisiniz biz 20Smile Bu kadar insanı yönetmek açıkçası zor oldu.İllegal yollar olmasın diye hem yakından hemde uzaktan çekimler yaptık.SmileTüm videoları izlersen anlarsınSmile
Evet aslında xXFrEeDyXx çekimleri tam prof ca olmuş helekide helikopterin hiç takılmadan yani oyun kasılmadan araçları takip etmesi daha bi güzel olmuş bide o köprünün demirlerinin arasından geçerken çarpıp karizmayı çizmesen perfect olcakmış =))
(01-29-2010 12:07 AM)xXFrEeDyXx Yazılan: [ -> ]Taklitlerimizden Sakının ^^
http://www.youtube.com/watch?v=Ft-E8JADYDo

Şaka bi yana Eğlenceli olmuşta benziyorda - yönleri
-Map
-Kamera
-Kurgu

Bnm yukarda paylaştığın İlk Wideo çekimim Kaliteli deil fekat Çok Bilgim olmamasına Çok Güzl yapmışım yahu ^^ Şimdi Aklıma geldi Bi daha İzledim Çok Keyiflendim ^^

Bi daha yaparsanız dediklerime bnce önem wer izlemesi sıkmaz bi de yüzenler sanki Sahilden Denize atlıyorlar
Nacizane Fikirlerim hatam warsa Affola ^^
sizinki iyi olmuş,bizde nereyi çekeceğimi şaşırıyorum
bi yer çekeyim derken başka yerde olay oluyoSmile kimin ne yaptığı belli değil Smile
yarış güzergahını ben bile tam bilmiyorum kalabılığı takip ediyordum Big Grin
Bi de bizdeki asıl amaç video çekmek değildikiSmile
Tebrikler +karma yeter bana
(01-29-2010 12:15 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]Şİmdi siz 4 kişisiniz biz 20Smile Bu kadar insanı yönetmek açıkçası zor oldu.İllegal yollar olmasın diye hem yakından hemde uzaktan çekimler yaptık.SmileTüm videoları izlersen anlarsınSmile
Bnmde demek istediğim Büyük bi Harita ( Map ) olsa ya da daha düzgün Küçük istiyorsan daha bi Güzl olur gibime geldi. Çok kişi olduğundan harita uymamış gibime geldi
Bi de Kurgu dan kastım iki kamera kullanmıssınız bunları bi wideo düznleme programıyla bi ötekisine geçiş yaptırarak bi de wideo dewam ederken ekranı bölerek iki kamerayı birlikte koyabilirdin örnek werdim bn sadece
Dewam et daha Çok Güzllerini yap İlk Çalışmalar Hep Böyle olur ^^

(01-29-2010 12:18 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Evet aslında xXFrEeDyXx çekimleri tam prof ca olmuş helekide helikopterin hiç takılmadan yani oyun kasılmadan araçları takip etmesi daha bi güzel olmuş bide o köprünün demirlerinin arasından geçerken çarpıp karizmayı çizmesen perfect olcakmış =))

O Bn deillim hell deki Barış >> 123redox45 >> GhostRedox Olarak değiştirmişti şimdi bilmiyorum Hell de Adam Pro ya ^^ Öteki wideo sunada bakabilirsin Yotube den ^^
Eğlenmişiniz belliki gelemedik Sad
(01-29-2010 12:32 AM)xXFrEeDyXx Yazılan: [ -> ]
(01-29-2010 12:15 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]Şİmdi siz 4 kişisiniz biz 20Smile Bu kadar insanı yönetmek açıkçası zor oldu.İllegal yollar olmasın diye hem yakından hemde uzaktan çekimler yaptık.SmileTüm videoları izlersen anlarsınSmile
Bnmde demek istediğim Büyük bi Harita ( Map ) olsa ya da daha düzgün Küçük istiyorsan daha bi Güzl olur gibime geldi. Çok kişi olduğundan harita uymamış gibime geldi
Bi de Kurgu dan kastım iki kamera kullanmıssınız bunları bi wideo düznleme programıyla bi ötekisine geçiş yaptırarak bi de wideo dewam ederken ekranı bölerek iki kamerayı birlikte koyabilirdin örnek werdim bn sadece

O işlerden pek anlamamBig Grin Dediğim gibi amaç video çekmek değildi amaç eğlenmekti bu videolarıda anı olarak çektik.
Map e gelirsek bu mapte güzergah hataları oldu daha büyük olsa kimbilir nolacaktıBig Grin Dağdan toplardık milleti.^^
(01-29-2010 12:56 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]
(01-29-2010 12:32 AM)xXFrEeDyXx Yazılan: [ -> ]

O işlerden pek anlamamBig Grin Dediğim gibi amaç video çekmek değildi amaç eğlenmekti bu videolarıda anı olarak çektik.
Map e gelirsek bu mapte güzergah hataları oldu daha büyük olsa kimbilir nolacaktıBig Grin Dağdan toplardık milleti.^^

Kanka ben senin yanından ayrılmam, avcı gibi adamsın, hayvan gibi vurursun beni o dağlarda. Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler