Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yazım Hataları ile ilgili
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Türkçe ile ilgili Kurallar

Kural 1-) Diğer bir çok site gibi bu konuda çok yaptırımcı olmayacağız vede üyeleri sıkmayacağız
Kural 2-) Buna rağmen "q,w,x" gibi harfleri çok gerekmedikçe kullanmamaya çalışınız.
Kural 3-) Mesajınızı veya Konunuzu büyük harfler ile yazmayınız.
Kural 4-) Mesajınızın tamamını renkli, italic veya bolt olarak yazmayınız.
Kural 5-) Bir büyük bir küçük harf kullanmayınız
Kural 6-) Uzun lafın kısası öğrencilik hayatınızda öğretmeninize nasıl bir kompozisyon yazıyorsanız üzerine bir şey katmadan yazarsanız hem siz hem biz mutlu oluruz. Bu sitedeki hiç bir görevli ( mod veya admin ) sizin yaptığınız imla hatalarını kovalamayacak. Eğerki vasat bir dil ile yazıyorsanız cezasını çekersiniz ama unutmayınki biz sizin Türkçe öğretmeniniz değiliz. Burdaki herkes kendi özel hayatından bir şeyleri bu siteye veriyor onun için bu tür konuları çok didiklemeyeceğiz vede siz üyeleride sıkmayacağız. Umarım bu iyi niyetimizi suistimal etmezsiniz.

Türkçe kurallarımız vede yazım hatalarımız bunlardan ibarettir. Sitedeki hiç bir mod'un üyelerin hataları peşinden koşmamasını zaten her zaman söylüyorum ama şu aralar gözüme çarpan bir şey var. Gerekmedikçe kalın vede büyük yazılıyor. Bu gözü yoran bir şeydir. Aynı zamanda görüntüyüde bozar. Sitedeki hiç bir mod bundan sonra sizin bu tür hatalarınızı zaten yüzünüze vurmamaya çalışıyor ama bu tip hatalar alışkanlık haline gelmeye başlarsa bazı üyelerde onlara uyarı puanı verecez.

Burda hırsız polis oynamıyoruz. Lakin bu iş bazen can sıkıcılaşıyor. Açtığınız konu "help mee" olsada zaten birileri sizin sorunuzu gidermek için yardımcı olacaktır ama lütfen gerek konu adları olsun gerek mesajınızdaki yazdığınız kocaman harfler olsun, onlara biraz dikkat ediniz.

Söylemeyi unuttum lütfen forum içindeki hiç bir üye başka bir kullanıcıyı forum üzerinden uyarmasın. Bir hatasını görürseniz ÖM sistemi ile uyarınız.
http://warrocktr.com/forum/Konu-T%C3%BCr...letmeyelim

http://warrocktr.com/forum/Konu-Dilimize...kal%C4%B1m

Daha öncede uyardım Türkçe ile ilgili.

Sende yazım hataları ile ilgili bir konu açtın, tamamladık. Smile

İnşallah dikkate alınırız.
Söylemeyi unuttum lütfen forum içindeki hiç bir üye başka bir kullanıcıyı forum üzerinden uyarmasın. Bir hatasını görürseniz ÖM sistemi ile uyarınız.
(01-28-2010 10:24 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Söylemeyi unuttum lütfen forum içindeki hiç bir üye başka bir kullanıcıyı forum üzerinden uyarmasın. Bir hatasını görürseniz ÖM sistemi ile uyarınız.

Uyardığın iyi oldu Turgay, tamamdır.
Arkadaşlar zaten üyeleri çok sıkan bir site değil.Olan birkaç önemli kuralada uyarsak 2 taraf açısından da sorun olmaz.
(01-28-2010 10:32 PM)iskaci Yazılan: [ -> ]Türkiye'de yaşıyoruz.Bu kuralların olması normal.Neden q,w vsvs. harfler kullanırlar anlamıyorum. Smile

Hep bu kısaltmalardan dolayı ve harfleri farklı şekilde yapma sevdası.
(01-28-2010 10:32 PM)iskaci Yazılan: [ -> ]Türkiye'de yaşıyoruz.Bu kuralların olması normal.Neden q,w vsvs. harfler kullanırlar anlamıyorum. Smile

Maksat kısaltarak daha hızlı yazmak ve şekilli karizma bi'yazı yazma tarzı diyelim...

Fakat forumda bu tarz yazmaya hiç ama hiç gerek yok... Sonuçta burada hızlıda yazsan, yavaşta yazsan bi fark olmuyor. Konu olduğu yerde duruyor. Smile
Evet kuralları dikkat edelim uymayanları uyaralım...! Smile
(01-28-2010 10:22 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Türkçe ile ilgili Kurallar
Kural 6-) Uzun lafın kısası öğrencilik hayatınızda öğretmeninize nasıl bir kompozisyon yazıyorsanız üzerine bir şey katmadan yazarsanız hem siz hem biz mutlu oluruz. Bu sitedeki hiç bir görevli ( mod veya admin ) sizin yaptığınız imla hatalarını kovalamayacak. Eğerki vasat bir dil ile yazıyorsanız cezasını çekersiniz ama unutmayınki biz sizin Türkçe öğretmeniniz değiliz. Burdaki herkes kendi özel hayatından bir şeyleri bu siteye veriyor onun için bu tür konuları çok didiklemeyeceğiz vede siz üyeleride sıkmayacağız. Umarım bu iyi niyetimizi suistimal etmezsiniz

gerek konu adları olsun gerek mesajınızdaki yazdığınız kocaman harfler olsun, onlara biraz dikkat ediniz.

eeeee ben komposizyonu boş kağıtta yamuk yazıyorum Tongue nasıl olcak şimdi ben artık mesaj yazamicam mı Sad Sad
(01-28-2010 11:10 PM)masquerain Yazılan: [ -> ]eeeee ben komposizyonu boş kağıtta yamuk yazıyorum Tongue nasıl olcak şimdi ben artık mesaj yazamicam mı Sad Sad

Big Grin Big Grin öğretmenin sana kompozisyon yazma diyormu =)
Referans Adresler