09-18-2010, 10:27 PM
Merhaba arkadaşlar. İsmim murat. Uzun bir süredir oynamak istiyordum bu oyunu. İşlerimin yoğunluğundan dolayı kısmet olmamıştı. aw50f çok met etmişlerdi ama alamadım. Satışta yomuş. Barret ve AıAw ıle sımdılık devam edecegiz. Ortam çok güzel. Lakin birde ne dediğini bilmez kişiler olmasa. Şöyle düşünün. Karşınızdaki adam babanız yaşında olabilir. Belki de işteyken sizin bilmediğiniz halde babanız bu oyunu oynuyor olabilir. Küfür saygısızlık bunlar olmaması gereken şeyler.
İllegal program kullanlar kendılerıne yaparlar, ortam bulamazlar. bır vote ıle tamam kufretmenın alemı yok.
Gerçekten guzel ortam. sızlerle olmak cok ıyı. Herkeze ıyı oyunlar ıyı forumlar dılerım.
İllegal program kullanlar kendılerıne yaparlar, ortam bulamazlar. bır vote ıle tamam kufretmenın alemı yok.
Gerçekten guzel ortam. sızlerle olmak cok ıyı. Herkeze ıyı oyunlar ıyı forumlar dılerım.

Lakin oyun çok güzel. Özellikle geceleri arkadaşların bazı odalarda muhabbetleri oluyor. Yazışmalarını incelemek çok harika. Lvl kasmak zor bir tek. 2 haftada 3 oldum. Llv nekadar önemli bir bilgim yok ama lvl kasma konusunda bir fikir veren olur ise sevinirim.