Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Lütfen Yardım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkdaşlar Belki Burası Yedi Deil Ama Kusura Bakmayın Biri Beni Dolandırdı 50 defa öl Kod Vercem SS de Var bu Arkdaş için Nabılebilir ?
Nicki=f3lank0rd
Hadi ya Bende Adamı O kadar Kandırım Seni Banlatırım Seni Banlatrım diye .) Adminlerin Bu konuda Duyarlı Olması Gerekmiyor mu ?
(09-18-2010 06:54 PM)HançerBey Yazılan: [ -> ]Hadi ya Bende Adamı O kadar Kandırım Seni Banlatırım Seni Banlatrım diye .) Adminlerin Bu konuda Duyarlı Olması Gerekmiyor mu ?

K Bakmada Suç Sende Bence Böylelerine İnanmıyacaksın
(09-18-2010 06:58 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]
(09-18-2010 06:54 PM)HançerBey Yazılan: [ -> ]Hadi ya Bende Adamı O kadar Kandırım Seni Banlatırım Seni Banlatrım diye .) Adminlerin Bu konuda Duyarlı Olması Gerekmiyor mu ?

K Bakmada Suç Sende Bence Böylelerine İnanmıyacaksın

Aynen kendin razı olmuşun ölmeye Smile
Sazan Gibi Atladım 50 kille cx4 ve katana verecekti medic de silah yoktu biticekti bende alıyım dedim ALLAH'dan başka bir charım vardı onunla oldum
Sazan Gibi Atladım 50 kille cx4 ve katana verecekti medic de silah yoktu biticekti bende alıyım dedim ALLAH'dan başka bir charım vardı onunla oldum
Geçmiş Olsun Kardeşim victory.gif İllegal İle Hiç
Bişey Kazanamazsın m045.gif
hiç bişey yapamassın böyle adamlara inanmıyıcaksın
böyleleri zaten oyunu düzgün oynayamadığı için böyle milleti kandırıyor kanmamak lazım
böle adamlara inanmamak lazım hepsi dolandırcı!!
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler