Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Size Güzel Haberlerim Var
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Teşşekür ederiz harun abiye öncelikle iple çekiyorum eventi umarım katılırım bu sefer Smile
(09-18-2010 01:16 AM)kaantopal Yazılan: [ -> ]
(09-18-2010 12:52 AM)r3sp3ctful Yazılan: [ -> ]
(09-18-2010 12:50 AM)SaRı LaCi Yazılan: [ -> ]Bu Kodları Herhalde Harun Abi Veriyor Gene Ona Teşekkürlerimiz
Sonsuz Smile Biraz Bizde Otlanabiliriz İnşallah Smile Teşekkürler WTR Smile

Kabul ediyorum, çok uzun süreden beri üye değilim. Üye olduğumdan beri (yani yaklaşık 1 ay) nerede hediye kod, beleş kod, ödüllü event yazısı gördüysem var gücümle saldırdım ama nasip olmadı. Gelecekten umut kesilmez Big Grin

Bizi takip eden herkese bişeyler var;

Yılbaşında gene özel hediyeler vereceğiz.
Ayrıca " 6 Şubat 2011 " de Lan Partimiz olacak ve bu organizasyonu tamamen Mehmet ve Turgay Emek organize edecekler.

ne o bu sefer sen yokmusun Big GrinBig GrinBig Grin event organizasyonu hazırlarım ben o kolay ama sensiz olmaz Big Grin Daha fırsat bulup yanına gidecem hadi bakalım Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Bundan sonra ki Eventlerde ben olmayacağım, artık meşale Turgay ve Mehmet'in elinde... Wink

Sherlock

Bu meşale senin WTR deki hayatını temsil ediyordu.Ve ben şimdi o ateşi söndürüyorum.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler