Grafikleri sağlam bi strateji oyunu arıyorum arkadaşlar. The lord of the rings age of empires serisi hariç önerebileceğiniz güzel strateji oyunlarını bekliyorum
pc özellikleri 1 gb ram 512 mb ati x1550 ekran kartı 3,20 ghz işlemci
Total War serisine bi bakmanı öneririm.
mount blade warband hafif stratejiye de kaçıyor

onu bırak türk yapımı ama yabancıya özenti zaten oyunda skandal

total war hoşuma gitmiyor kardeş
O bu bahane efsane Tomb Raider..
Tomb Raider strateji oyunu değil ki. Strateji oyunu arıyosan ve sağlam grefik de istiyosan Command&Conquer Tiberium Wars 3'ü dene. Grafik çok güzel ve pek çok stratejiye göre gerçekçi. İnsanlar öyle 30 kurşunda ölmüyor

(09-17-2010 02:09 PM)ScareCrow Yazılan: [ -> ]Total War serisine bi bakmanı öneririm.
Total War Empire oynadım çok iyiydi şuan Total War Napoleon oynuyorum mükemmel bir oyun gerçekten.
(09-17-2010 02:23 PM)deeaaddlly Yazılan: [ -> ]mount blade warband hafif stratejiye de kaçıyor 
Mount and Blade de fena oyun değil aslında türünde bir ilk ama stratejiden çok RPG'ye kaçıyor o.
Alıntı: (09-17-2010 02:23 PM)deeaaddlly Yazılan: [ -> ]mount blade warband hafif stratejiye de kaçıyor 
Mount and Blade de fena oyun değil aslında türünde bir ilk ama stratejiden çok RPG'ye kaçıyor o.
o da doğru ama pek çok strateji oyunun daha sürükleyici olması mount bladeyi oynanır kılıyor.Evlenme,krallık kurma,kitap okuma,şehir kuşatma,savunma,asker yetiştirme oynadıkça zamanın nasıl geçtiğini anlamıycaksınız ee tabi hilelerine başvurmassanız

o yüzden strateji dışı sayıp benden bi tavsiye olsun bu oyun o zaman

Star craft 2 yi denemelisin. Red alert 3 te fena sayılmaz
Rise Of Nations serisi ilk oynadığım ve sevdiğim strateji oyunlarından