Warrock acıyorum ıd sifre girip turkey... servera giriyorum.sonra oyun oynadıkdan sonra cıkıyorum serverdan ve soyle bi yazı geliyor "Returning to the server list.Please Wait" ok diyorsun tekrar serverlar geliyor ne yapmam gerek yardım lütfen?
''OK.'' e basmayın öyleyse. Çünkü, orada '' Sunucu listesine dönülüyor; lütfen bekleyiniz'' yazmakta.
*Epeydir oyunu oynamıyorum; saçmalıyor olabilirim.

"Returning to the server list.Please Wait" yazısı yazarken sol taraftaki oyunu başlat'a bas sürekli kullanıcı adı,şifre yazma bölümü gelecek.
charın banlanma riski yok değil mi bu char da banlanırsa warrockun benden cekeceği olur

(09-17-2010 10:29 AM)g0kturkx Yazılan: [ -> ]charın banlanma riski yok değil mi bu char da banlanırsa warrockun benden cekeceği olur 
Yok artık bundan banlanmaz herkeste olan bir şey ayrıca Returning ......... falan dediği yerde Ok de serverlar gelince üstte kapat var oraya bas oradan tekrar kullanıcı adı şifreyle giriş yapabilirsin
Kardeş Aynı Şey Banada Oluyor Ama Bi Sorun Teşkil Etmiyor

Bekle
Gelir Serverlar

Ya aynısı bana da oluyo ama çok da önemli bir şey değil. Bence boşuna konu açmışsın. Tek yapacağın servera tıklayıp sonra tekrar oyundan çık'a basmak. Topu topu 5 sn. 5 sn de mi çok geliyo sana?
Kardeş 2 gün önce gece 2de gelen patchde artık orası da server listesine dönüyor alt f4 çek

ESC'ye basarak şifre yazdığın bölüme dönebilirsin.