Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Point Blank Skorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bu sabah oynuyordum.Dragunov aldım ilk Dragunov skorumSmile

[Resim: svm4xi.jpg]

O oyundan sonra klan daveti geldiBig GrinDİkkat ederseniz 7x kill yapmışımBig Grin
tebrikler Smile
tebrikler ama sen nasıl yaptın o kadar kill i silahlar çok sekiyor+bazıları çok yavaş ve adamlar kolay kolay ölmüyor.helal olsun Smile
Screenshootta 8 tane 9luk yatıyo daha fazla vursan da yazmıyo Smile Tebrikler ..
(09-17-2010 09:47 AM)kokopupu Yazılan: [ -> ]tebrikler ama sen nasıl yaptın o kadar kill i silahlar çok sekiyor+bazıları çok yavaş ve adamlar kolay kolay ölmüyor.helal olsun Smile

Bana hep öyle olur.Yeni silah alırım ilk denememde 10-0 giderim.Sonra ki oyunlarımda 7'ye 7 giderim.Bide aldım Dragunov'u geçtim yukarı tarafa gördüğümü vurdum.Bide peş peşe attığı için vurmak kolay oldu.2 mermi gövde.M4A1 aldım bi işe yaramıyor.
Tebrikler .. !
Serkan sende öyle bende silahlar sekmiyo ve gayet hızlı hareket ediyo. Dragunovsuz daha yüksek skorlarım var. SSG ile okeyyy Big Grin
(09-17-2010 12:36 PM)r3sp3ctful Yazılan: [ -> ]Serkan sende öyle bende silahlar sekmiyo ve gayet hızlı hareket ediyo. Dragunovsuz daha yüksek skorlarım var. SSG ile okeyyy Big Grin
Seni de tebrik ederimSmile
TEBRİKLER.
Bana göre normal bir skor adamım Smile Vs atarız istersen Smile
Referans Adresler