Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bir sorunum varda yardımcı olsanız
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar.BEn 7 lvl im aw50f 'm var.Ve 16 seviye olmam gerekli.Sizce en ksıa yoldan nasıl 16 seviye oalbilirm.Yani cqc haritamı urban mı ne oynayayım.lütfen yardımcı olrusanız çok sevinirim.veya bana m60 kodu verebilecek varmı ?
m60 kodu diye bişey yok.en kısa yoldan cqc de kasarsın.Ama sakın İLLEGAL bi işe karışma İLLEGAL yoldan kasma.kolay gelsin.mesela biz sabah 9-10 da başlayıp akşam 6-7 ye kadar bi odada takılıyoruz arkadaşlarla.oyun içinde antle4der e pm atarsan (10-19.00 arası) senide alırız aramıza akşama kadar khali atarız Smile
Tamam gelirim asla hack felan kullanmam sölerseniz davet edersiniz sabah 7 den onlineyim akşama ben
tamam kardeşim yarın sabah sana pm atarım fakat nickin nedir ?
Exp arttırıcıların varsa urbanda iyi kasar süre biraz uzundur (max 1 saat) ama alacagın exp iyi oynarsan cqc de 1 odada alacagının 2 misli. Yok ben o kadar iyi değilim diyorsanda enginera ammo flash m14 falan al cqc den çıkma ammo m14 at rahat kasarsın.
Nickim : id0ntkn0wq
tamam yarın biz oda kuruyoruz arkadaşlarla senıde alırız

kurduğumuz odanın adı genelde :AnonymousTeam oluyor
Serkan odamıza 1 adam daha mı buldun Big Grin
evet buldum berke Big Grin takılsın bizimle bişey olmaz
Referans Adresler