3 oldu çeşitli zamanlarda oyunun son roundlarında anormallik saptandı bağlantı sona erecek diyerek serverdan atıyor bu patch gelmesi ile oldu bu önceden yoktu böyle bir şey ile karşılaşan ve çözüm bilen varmı ?
banada patch den önce oluyordu bazen patch geldi düzeldi.
(09-16-2010 08:14 PM)katilejdarha Yazılan: [ -> ]banada patch den önce oluyordu bazen patch geldi düzeldi.
süreklimi oluyordu yani günde 2-3 kez mi ?
(09-16-2010 08:15 PM)llaxi0nll Yazılan: [ -> ] (09-16-2010 08:14 PM)katilejdarha Yazılan: [ -> ]banada patch den önce oluyordu bazen patch geldi düzeldi.
süreklimi oluyordu yani günde 2-3 kez mi ?
o kadar değil günde 1 kez bazen 2 günde 1 kez ama düzeldi.
Oyun hatası işte. Çok önemli değil.
hatta aynen şöyle yazıyor
Anormallik saptandı.Oyun sona erecek.*** << sanki küfreder gibi bi ara banada oluyodu düzeldi.Deli ediyodu beni
bana hep oluyo aralıksız deli ediyo exp alamıyoruz
Öyle bi sorunum yok olsa kafayı yerdim oyun sonu exp imi alamıcam ha

(09-16-2010 10:50 PM)r3sp3ctful Yazılan: [ -> ]Oyun hatası işte. Çok önemli değil.
Yıllar önce Hackshield yeni geldiğinde bu hata yüzünden banlanmıştı hesabım. Bir keresinde banada oldu facebook'ta filan takılıyordum ve birden bu hatayı verdi hesabım kapanıcak diye çok korkmuştum ancak neyden kaynaklandığını tam olarak bilmiyorum. Belkide hackshield dolaştığımız sayfalarda olumsuz kelimeler bulmuştur ondan atıyordur dicem ama komple atmıyor