Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ekran kartı sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: yenibitelemresmiy.png]

Bu site oyunun pc nize uyumlu olup olmadığını kontrol edip sonuçları gösteren bir site .

Sıradan bi oyun 128 mb ekran kartı istiyor. benim ekran kartım 512 mb ati x1550 128 bit Ancak hemen hemen bütün oyunlarda benim ekran kartı gereksinimlerin üzerinde olmasına rağmen hata veriyor. Yardım lütfen.
Ekran kartlarında hafıza önemli ancak bellek arayüzü bellek tipi ve bellek hızlarınında öenmi var.

Sana bir örnek ile anlatayım:

Sapphire'nin HD3650 GDDR2 512Mb ile HD3850 AGP 512Mb GDDR3 görünüşte aynı ama ,ilk olark GDDR farklarını görebilirsin.

İkinci olarak "HD3650nin Bellek Arayüz 128 Bit" ama "HD3850'nin Bellek Hızı 1660Mhz Bellek Arayüzü 256 Bit"

Burdan da gördüğün gibi bellek tek başına önemli değil. Belleğe ek olarak çekirdek hızı, çekirdek hızı, bellek arayüzü , bellekhızları gibi birçok değişken var. Sana tavsiyem www.vatanbilgisayar.com adresinden kendi kartını bulup onun özelliklerine bakman
site kesin sonuçları vermiyor olabilir
Bencede site kesin sonuç vermiyordur başka bir site bul yada oyunda problem olabilr bşka biyerden falan indir
Oyunu yükle dene bir belki olur banada böyle diyordu ben yüklüyorum çalışıyor beyfendi
Referans Adresler