Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İnternet Yavaşlığı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
İyi geceler öncelikle.
Vodafone 3g modem kullanıyorum.Bu modemi bilgisayarımda kullanırken yavaştı.Başka bir bilgisayara taktığımda çok fark olduğunu farkettim.Bilgisayarda virüs programı süresi bitti bu yüzden yavaşlamış olabilir diye düşünüyorum.İnterneti kullanan bir virüs benzeri birşey olabilirmi?Yardımcı olursanız sevinirim.Format at boşuna yazmayın^^ Teşekkürler..
süre bittiyse yenile emre Smile

pek virüs olacağını sanmam çünkü bu aralar bütün heryerde server değiştiriyorlar hep(senin sunucun yaaaani)
Bende 7MBit alıyorum su an ama serverim şu an çok uzakta normalde güngören tarafından alırdım ben santrali(interneti) şimdi başka bi yerde ondan pingim 85-105 arası gidip geliyo,oyuna giriyom 7mbit download 6xx kbps upload ama arkadaş milletten küfür yiyorum Sad 400-700 arası pingim gidip geliyo
iyisimi sen bi format at Smile
Kaspersky İnternet Security 2011 indir , kur , 30 günlük denemeyi aktif et . Tam taramaya koy . Virüs çıkarsa silersin . Kasperi sonra silip MSE yi yükleyebilirsin , 30 gün kullanmaya devam edersin senin kararın . Virüs çıkmassa tekrar ilgileniriz Smile
Son yüklediğim 1 kaç programı sildim halloldu...İstanbula dönünce halledicem virüs programını...
Virus programlarından tarama yapabilirsin ama coğu programın göremediği ve internetini yavaşlatan malwareler olabiliyor. Bunları gorup yok etmek için ad-aware yukle. Ve virus programlarının her zaman en son surumunu kullan. Ad-aware sayesinde çok kez sistemi kurtardım okeyyy
Referans Adresler