Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Atom Bombası Böyle Patlıyor...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Video gözükmüyo :/
link düzeltildi.
Wayy!!!! bu ne etki
Ayrıca bu atom bombası olamaz. Atom bombası havada patlar yerde patlamaz. Bu atam bombası olsa o alan infilak olur vede bu denli bir deneye dünya izin vermez. Oradaki yaşam yok olur resmen.
Videonun sonunda hortlak çıkıyordu öncedenBig Grin bende korktum sesini kapattım Big Grin
Atom bombası sadece tetik görevi görüyor.Onun patlamasıyla oluşan reaksiyonla hidrojen bombası patlıyor.Atom bombasının sadece tetik olduğu hidrojen bombası kimbilir nekadar güçlüdürSmile
hidrojen bombasıyla ilgili duyduğuma göre bir yerde denemesi yapılırsa amerika kıtası kadar bir alan yok olacağı iddaa ediliyor Big Grin Big Grin sen düşün artık soner Big Grin
evet video gözükmüyo
(01-28-2010 09:25 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Ayrıca bu atom bombası olamaz. Atom bombası havada patlar yerde patlamaz. Bu atam bombası olsa o alan infilak olur vede bu denli bir deneye dünya izin vermez. Oradaki yaşam yok olur resmen.

Sadece bu sıtede degıl baska sıtelerde de ızledım bu vıdeoyu ayrıca atom bombası havada patlar dıye bır kaıde yok benım bıldıgım (Dönem odevım plütonyum ıle ılgılı ıdı Big Grin ) ayrıca tirinity adlı atom bombası demesı yerın altında yapılmıstır... hatta o denemede bır profösor patlamanın o denlı buyuk olmasına sebeble su sozu soylemıstır '' hepımız o..... cocuguyuz '' demıs ve tarıhe gecmıstır bu bombayı yapanların allah obur dunyada belasını versın ayrıetten herkes bu bombayı albert eınsteın yaptı bılır fakat bu bombayı yapan abd mıllı savunma bakanlıgıdır albert eınsteın sadece atomun parcalanmasını kagıt uzerınde teorı halıne gecırmıs bır kısıdır...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler