Arakadaşlar aw50f ile cqc oynamaya karar verdim ama pek adam vuramıyorum açıkcası ölüşüm vuruşumdan az alıyor genellikle

Bir taktik verebilirmisniz veya her hangi bişey bi bilgi verebilecek varmı ? Eyer taktik felanv erirseniz gerçekten çok sevinirim..
Khali oyna. Khali'de çatıya çıkabilirsin. Ordan bütün hariataya hakimiyetin olur. Ama riskli her an bomba yiyebilirsin. O yüzden bence Derbaran oldugun zaman ofise git yürüyen merdiven tarafındaki kapıdaki stratejik yerlere 2 tane flash koy. Kursun geçirmez camları avantaj olarak cok rahat adam alabilirsin. Ama NIU olursan basedeki merdivenleri kullanmanı öneririm. Ama benim için en avantajlı taraf Derbaran snip için.
Ama Marien oynıycam diyosan NIU en avantajlı taraf. Yüksek veya alçak balkonları kullanabilirsin. Derbaran olursan kullanabilecegin cok yer var onları da kendin bulursun

Marien, Xauen, Khyber oynamanı öneririm sniper için.Küçük maplarde pek oynama bana kalırsa snipera uygun değil örneğin khali oynadıkça ne demek istediğimi anlarsın

. Mapleri iyice ezberle ve kendine has yerler bul hiçbir yerdede sabit kalma.Bir sağda bir solda kendi belirlediğin yerlerde git. Silaha alışmadanda rush falan yapim deme

Pusarak oyna ve ses kas

Tamam teşekkürederim ama bişi daha var sence cqc mü oynayayım urban mı

(09-14-2010 06:54 PM)id0ntkn0wf Yazılan: [ -> ]Tamam teşekkürederim ama bişi daha var sence cqc mü oynayayım urban mı 
Tek birşey soyliyim lvli önemsiyorsan üstteki yorumumdaki maplerde oyuna yani cqc ama sniperdan zevk almak istiyorsan bana kalırsa urban derim. CloudForest en iyi maptir. Alberon oynayabilirsin montana oynayabilirsin güzel olur.Karar senin

Urban dan daha iyi zevk alırsın bence hem ölünce 10 sn de başlıyorsun hem alışırsın antreman olur alıştığında cqc geçersin nerbil oyna özellikle en güzel map =)
Alberon oyna sen en iyisi

(09-14-2010 07:15 PM)Nostradamus Yazılan: [ -> ]Alberon oyna sen en iyisi 
Aynen bak

bende bugün aw50f aldım alberonda önceden full medic oynardım

Şimdi Aw50F de süper zevkli süper de KD kasıyorum valla

Urban sniper oynayacaksan tek tavsiye ormandır alışman zor olur alıştımı bırakamazsın. Orman oyna sniper yerleri çok iyidir atak yapamayı seven içinde pusmayı seven içinde güzel noktalar var tabi bilene

Eğlenmek istersen Urban oynayabilirsin ama söyliyim Urban'da CQC'nin çeyreğin kadar veya daha az exp geliyo. Charının gelişmesini istiyosan CQC oyna. Şahsen Urban'dan ben hiç zevk alamıyorum. Khali'den güzel de map tanımam