Evet arkadaşlar . Ben oyuna başlayınca bi abiyle karşılaştım , 3 sene beraber oynadık . Onun arkadaşlarıylada tanıştık . Ve arkadaşlarından birisi 72 lv Wizz verdi apolloda .
Ama ben yüksek lv char değil abilerimle aynı ortamda oynamak istediğim için NEPTUNE de 1 lv char açtım . 1-2 yıldır ara verdiğim oyunuma geri dönüyorum .
Neptunede 107 lv . Onunla oynuycam . Farm yapıyorum Free Ongda.
Charımdan 1 ss

Hayırlı olsun yeni oyunun kardeşim.
Silkroad Güzel Oyun Bide Server 10000 kapasite olunca oyunda boşaldı rahat giriliyor Silkroad'ı Bırakma Derim Paran Varsa Sorunsuz Oyun.Bu Arada Çarına Silk Yükle 50 Levelden Sonraki Çarları Silk Yüklememişse Banlıyorlar .)
(09-14-2010 05:24 PM)PiiZ Yazılan: [ -> ]Hayırlı olsun yeni oyunun kardeşim.
Teşekkürler kardşeim senide beklerim neptuneye

(09-14-2010 05:26 PM)d4m0n26 Yazılan: [ -> ]Silkroad Güzel Oyun Bide Server 10000 kapasite olunca oyunda boşaldı rahat giriliyor Silkroad'ı Bırakma Derim Paran Varsa Sorunsuz Oyun.Bu Arada Çarına Silk Yükle 50 Levelden Sonraki Çarları Silk Yüklememişse Banlıyorlar .)
55 lv Xbow var [şuan satılık ] silk yüklemedim hiç ban yemedi
Ama ne olur ne olmaz 1 silk bırakıcam herkes gibi

Warrocktan bunalmışsan en güzeli iyi etmişsin
olm gelseydin eldoradoya kasardık seni dizerdik itemini silkroada başlıon haber vermion.
bende aradasırada oynuyorum ama lvli düşük charın yavaş yavaş kasmaya çalışıyorum

(09-14-2010 06:14 PM)Survivor Yazılan: [ -> ]Warrocktan bunalmışsan en güzeli iyi etmişsin
Aynn bende tekrar sro ya başlamayı istiorm aslnda ama okul felan engel oluyor. Warrock gibi değil çünkü warrockta ben 1-2 saat oynuorm canm sıkılıo çıkıorm,Sroda ise oturduğum zaman en az 6-7 saat oynuorm

Hayırlısı Olsun.

Silkroad Güzel oyun bende oynadım. Ama server dolunca çekilmiyor.