Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yollarda geçiyor hayatım be :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar herkese selam Smile Burdur Otogarı TTNET Wifi sağolsun internete girebiliyorum Big Grin Hem de 300 dakkam var naberrr Smile

Her neyse arabam 11:45 te ve daha bir sürü zamanım var. Hayatım yollarda geçiyor ya valla bıktım yollara düşmekten. Üniversite kaydımı yapmak için Muğla'ya gidiyorum. Bileti kesen adama sordum kaç saat sürer diye 6 saat dedi Angry

Okulun başlaması sebebiyle nicki nezisch olan kendi charıma da bir süre giremiycem. Clandan bir abim sağolsun yerime birkaç hafta kasıcakmış Smile

Herkese iyi forumlar iyi günler dilerim sağlıcakla kalın canlar Smile
abi ögretmenmisinAngrySmile
Yoo değilim Smile Üniversite kaydımı yapmak için Muğla'ya gidiyorum yazmışım bak yukarda Smile Daha öğrenciyiz be kardeşim Sad

Çalışmaya başlıyayım ilk işim araba almak olcak ama Smile
hayırlı olsun usta üni Smile
bana soyleseydın ucak bileti keserdım sana boyle otobuslerde urasmasaydın Smile
Hayırlısı ne ise olsun allah yardım etsin beyfendi
abi yine oyna ama ha seni hic goremiom dar alanda
allah kolaylık versin Smile

Sherlock

Kendine iyi bak her şey gönlünce olsun.
Yolun açık, yüreğin ferah, gönlün her zaman müreffeh olsun.Biliyoruz ki; yollara düşen sadece sen değilsin.Yuvasına varmak için tüm ümidiyle yola düşen ama evine ve yavrusuna,sevdiklerine ve varmayı düşlediği hayatına varamayan nice insanlar oluyor.

Varmak istediğin yere vardığında, otobüsün kapısında indiğinde, Yüce Allah'a şükür et.Hayat, tanımlanması mümkün görünmeyen bir bulmaca gibi, labirentleriyle sarmış durumdayken insanı, bir şükür, bir dua, belki de nihayetinde bir başlagıç olur tekraren yaşamaya ve mutluluk duymaya.

Hayattayken farkına varamadığımız ve farkında olmamız gereken hissiyatları, geride kalanlara yaşatmayalım.

Saygılarımla.
Referans Adresler