Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nasıl Bir Event Yapalım ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4

TaTy

Arkadaşlar kararlaştırılmamış olup 2 tane daha yine büyük ödüllü event yapacağız.
Sorum şu : Sizce nasıl bir event düzenleyelim ?
[Örn:yumruk+bomba veya Glock only ]

Kriterler : En aşağı 14 kişi olacak.Silahlı çatışmaya pek sıcak bakmıyoruz.
bence yumruk olsun hem daha eğlenceli hemde herkeste var Smile
(09-13-2010 09:14 PM)lner0ol Yazılan: [ -> ]bence yumruk olsun hem daha eğlenceli hemde herkeste var Smile

Yumruk olmasın admlar lagı bir açıyo yumrukla ölmüyorsun lag olan kazanıyor diceksiniz ping limiti oyuna girdikten sonra açar diyiceksiniz pingine yansır buda ping 999 olan atılıyor böyle lag programları ping 999 yapmıyor.beyfendi
dediğin doğru aslında
Bence Colt Only Yada Magnum Alsın Herkez Nolcak 7 Günlük 3.5 k
Ucuz Ve Çok Zevkli Magnum Big Grin Magnum Only ?
(09-13-2010 09:37 PM)alone140 Yazılan: [ -> ]Bence Colt Only Yada Magnum Alsın Herkez Nolcak 7 Günlük 3.5 k
Ucuz Ve Çok Zevkli Magnum Big Grin Magnum Only ?

Aynen magnumm onlyvictory.gif
Bizon VS veya ssg. veya aw50 !
Ben şöyle bişey düşündüm ÇARPIŞAN ARABA Big Grin

En çok Hummer olan mapta [sanırsam 4 ]yapılır .

16 kişiden 4 grup oluşturulur . oyun 4 kez tekrar tekrarlanır . 4 oyunun 1. si final yapar .

Oyun düzeni şöyle olur : Adam vurmak yok , Arabalarla birbirlerine çarparak düşürmeye,ters cevirmeye çalışırlar . En son düşmeyip düz duran araba finale yükselir .

Eğer bu seçilirse detaylara gireriz Smile

Nasıl fikir yorumlarınızı bekliyorum Smile
(09-13-2010 09:51 PM)0ksijen Yazılan: [ -> ]Ben şöyle bişey düşündüm ÇARPIŞAN ARABA Big Grin

16 kişiden 4 grup oluşturulur . oyun 4 kez tekrar tekrarlanır . 4 oyunun 1. si final yapar .

Oyun düzeni şöyle olur : Adam vurmak yok , Arabalarla birbirlerine çarparak düşürmeye,ters cevirmeye çalışırlar . En son düşmeyip düz duran araba finale yükselir .

Fikrin güzel ama herkes enginer olmalı yoksa çok uzar event.
(09-13-2010 10:10 PM)audaz1 Yazılan: [ -> ]
(09-13-2010 09:51 PM)0ksijen Yazılan: [ -> ]Ben şöyle bişey düşündüm ÇARPIŞAN ARABA Big Grin

Fikrin güzel ama herkes enginer olmalı yoksa çok uzar event.

Arabadan inmek olmadığı sürece olabilir Smile
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler