Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyunda aldığım hata
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Konuyu baştan alayım şimdi benım warrock a girince bazen şu tür hatalar alıyorum;
CRC Checksum Error\Animation\SGF\3rd_character\biped.SGF
CRC Checksum Error\1stWeapons\mp7_1st_gold.dds
Ama bazande vermıyor,hesaba gırıyor oyuna başlamak için bir odaya gırıyorum ama tam oyun yuklenecek oyun bırden bıre kapanıyor benım sorunum budur şimdiden teşekkürler. beyfendi
Değerli Emirhan,

Lütfen aldığın hataların resmini çekip foruma koyarsan daha fazla yardımcı oluruz
oyunun bir dosyasını silmiş olmalısın sil tekrar kur oyunu düzelceğini umuyorum.
Yok silip kuramam diyorsan bi tanıdığından o dosyayı al
4-5 kere denedım warrock dosyasına baktığım zman o dosya orda duruyordu sadece bır dosya demıyorkı her severınde farklı hatalar verıyor oyuna gırecekken
yardımcı olmak ısteyenler sky-lifter@hotmail.com şimdiden tşkkürler
bilinen 3 5 tane çözüm yolu var her hatada birisi o yollardan birini yazıyor.ne hikmetse alınan hataların bir tanesi bile o yollardan çözülmüyor.crc_checksumerror başlıklı hatanın çözümü için 80 tane forum gezmişimdir en az 75inde aynı yollar söyleniyor,yok patchi geri al yok crc dosyasına hatayı yaz yok bilmem ne.yardımcı olmaya çalışılıyor diyeceksiniz ama işi çıkmaza sürüyorlar farkında değiliz
Referans Adresler