Arkadaşlar daha önce açılıp açılmadığıın bilmiyorum konunun ama ben bulamadım. Ben 9dragons kodunu kullanmıştım. daha sonra 3 günlükte gold pre yükledim. Ama 9 dragpnsta varken 3 günlükte yükledikten sonra 5. slot satın alamıyorm lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler...
Gold premiumda 5.slot otomatik açılır ki .
ama 5. slotun sadece 3 günlük olduğu için diğer silahları alamazsın. Mesela 30 günlük bir M60 alamazsın 3 günlük goldun varsa.
Ya Gold Premium Üyelerine Satılmıyor 5. Slot

(09-13-2010 06:23 PM)alone140 Yazılan: [ -> ]Ya Gold Premium Üyelerine Satılmıyor 5. Slot 
5. slot satılması ile alakalı değil. Sadece sen 3 günlük gold alınca 30 günlük M60 alamazsın. Kural bu. Hade aldın diyelim, 3 gün sonra 5. slot kapanınca M60'ı kullanamayacaksın
Ya Onu Demiyorum Bronz Veya Gümüş Pren Varsa 5.slot Satın Alabiliyorsun
İstediğin Kadar Ama Gold Preyle Alınmıyor

Senin Dediğinde
Doğru Silahta Alınmaz 30 Günlük 3 Günlük 5. Slot Varken

(09-13-2010 06:27 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ] (09-13-2010 06:23 PM)alone140 Yazılan: [ -> ]Ya Gold Premium Üyelerine Satılmıyor 5. Slot 
5. slot satılması ile alakalı değil. Sadece sen 3 günlük gold alınca 30 günlük M60 alamazsın. Kural bu. Hade aldın diyelim, 3 gün sonra 5. slot kapanınca M60'ı kullanamayacaksın
Alıntı:Arkadaşlar daha önce açılıp açılmadığıın bilmiyorum konunun ama ben bulamadım. Ben 9dragons kodunu kullanmıştım. daha sonra 3 günlükte gold pre yükledim. Ama 9 dragpnsta varken 3 günlükte yükledikten sonra 5. slot satın alamıyorm lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler...
5.slotu alamıyor sen yanlış anladın .
(09-13-2010 06:32 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ] (09-13-2010 06:27 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ] (09-13-2010 06:23 PM)alone140 Yazılan: [ -> ]Ya Gold Premium Üyelerine Satılmıyor 5. Slot 
Alıntı:Arkadaşlar daha önce açılıp açılmadığıın bilmiyorum konunun ama ben bulamadım. Ben 9dragons kodunu kullanmıştım. daha sonra 3 günlükte gold pre yükledim. Ama 9 dragpnsta varken 3 günlükte yükledikten sonra 5. slot satın alamıyorm lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler...
5.slotu alamıyor sen yanlış anladın .
Aman. Özür dilerim. Kafam şu an için biraz bozuk. Gördmedim. Gold üyelerine zaten 5. slot otomatik olarak açılıyor. Üstüne ekstradan 5. slot satın alınamaz. Ancak silver veya bronze pre sahipleri dinar ödeyerek 5. slot satın alabilir.