Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: g1 den parasını ödediğim gold gelmedi.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
g1 den aldığım gold gelmedi. faturası e-mail olarak geldi ama gold hesabıma aktive edilmedi konu ile ilgili destek bölümüne yazı yazdım 1 gün içinde cevaplanacağı yazıyor. şimdi ne yapmalı?
Arkadaşlar daha önce yaşayan var mı böyle bir sorun ?
1 gün içinde cevaplanacağını yazıyorsa 1 gün içinde cevaplanacak demektir heralde. Smile 1 gün sabret.
Peki aktive etmesi gereken bişey yok değil mi, yani gelmediyse sorun vardır diye düşündüm ben.
(09-13-2010 04:54 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Peki aktive etmesi gereken bişey yok değil mi, yani gelmediyse sorun vardır diye düşündüm ben.

Ama kaan abi adam faturası geldi dio Ss.gif
Aynı sorunu bende yaşamıştım 1 sene önce,fatura banada geldi ama pre chara yüklenmedi Sad
vorsicht naptın sonra ?
(09-13-2010 05:51 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]vorsicht naptın sonra ?

Ticket attım.Click and Buy'la iletişime geçmemi söylemişti yanlış hatırlamıyorsam,msn adresi verdi konuşma imkanım olmadı öylece kaldı.
Kullanmadığım halde sitede kullanıldı diyor Smile
[Resim: 43845026.png]
bende satın alınanlar listesinde bırak kullanmayı yer bile almıyor belki dedim kod yollamışlardır maillerde sadece fatura yer alıyordu parayı almışlarda hizmet yok Big Grin
(09-13-2010 06:57 PM)savior Yazılan: [ -> ]bende satın alınanlar listesinde bırak kullanmayı yer bile almıyor belki dedim kod yollamışlardır maillerde sadece fatura yer alıyordu parayı almışlarda hizmet yok Big Grin

Aynen bendede öyleydi fatura vardı sadece.
Referans Adresler