g1 den aldığım gold gelmedi. faturası e-mail olarak geldi ama gold hesabıma aktive edilmedi konu ile ilgili destek bölümüne yazı yazdım 1 gün içinde cevaplanacağı yazıyor. şimdi ne yapmalı?
Arkadaşlar daha önce yaşayan var mı böyle bir sorun ?
1 gün içinde cevaplanacağını yazıyorsa 1 gün içinde cevaplanacak demektir heralde.

1 gün sabret.
Peki aktive etmesi gereken bişey yok değil mi, yani gelmediyse sorun vardır diye düşündüm ben.
(09-13-2010 04:54 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Peki aktive etmesi gereken bişey yok değil mi, yani gelmediyse sorun vardır diye düşündüm ben.
Ama kaan abi adam faturası geldi dio

Aynı sorunu bende yaşamıştım 1 sene önce,fatura banada geldi ama pre chara yüklenmedi

(09-13-2010 05:51 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]vorsicht naptın sonra ?
Ticket attım.Click and Buy'la iletişime geçmemi söylemişti yanlış hatırlamıyorsam,msn adresi verdi konuşma imkanım olmadı öylece kaldı.
Kullanmadığım halde sitede kullanıldı diyor
![[Resim: 43845026.png]](http://img137.imageshack.us/img137/9190/43845026.png)
bende satın alınanlar listesinde bırak kullanmayı yer bile almıyor belki dedim kod yollamışlardır maillerde sadece fatura yer alıyordu parayı almışlarda hizmet yok

(09-13-2010 06:57 PM)savior Yazılan: [ -> ]bende satın alınanlar listesinde bırak kullanmayı yer bile almıyor belki dedim kod yollamışlardır maillerde sadece fatura yer alıyordu parayı almışlarda hizmet yok 
Aynen bendede öyleydi fatura vardı sadece.