Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: etrmar3sal wh videosu rarlı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
videoyu isteyenler oldu, bende kesmekle biçmekle ugrasamam dedım ve 3 videoyu rarlayıp upload ettım. size zorla ındırın demıyorum. merak eden bana ö.m atmasın, bı zahmet indırsın izlesın, düzenlesin, xfire ye mı youtuba mı, dalimotiona mi nereye yüklüyosa yüklesin. Zaten warrock oynayanların coğu 8 mbit sınırsız internet kullanıyor.
buyrun link:

http://www.mediafire.com/?7xznu0rpbg2km60

Her admin olanında konu kilitleme merakı nerden gelıyor anlamadım.
forum tartısma yeridır. konulara yorum yapamıyacaksak neden actınız bu forumu Angry
Valla sen anlamak istemiyorsun sanırım kardeşim kimse ne olduğunu bilmediği şeyi indirmez youtube dan yada öyle bir siteden upload et.
Kardeş bak video paylaşan herkes video sitesine upload edip forum kodlarıyla karşımıza sunuyor sende öyle yapmalısın videoyu çevirip upload etmek 10 Dkni alır Wink
o kadar çok bu adamı ifşa etmek istiyorsan k2 ticket at banlansın sende huzur bul bir hack daha banlansın.
Bu etr maresala benımde gıcıgım var inşallah ban yer.
Konu taşındı+Kilit.

Eğer gerçetende elinde bir hack videosu var ise ya buraya youtube, vb. video sitelerine upload edip K2ye yolla yada buraya koy. Boşu boşuna rarlı dosya koyma
o rarlı dosyanın içinden her şey çıkabilir.
Referans Adresler