Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: arkadaşlar 44.5 tl ye sizden bi kombinasyon bekliyorum lütfen cezap yazın
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkadaşlarım 44.5 tl ' m var

sizce xgametr den neler almalıyım

aldığım ürünlere göre pazar alanında vede cephanelikten neler almalıyım

konuyu okuyan herkezten cevap bekliyorum lütfen cevap yazın sizler bu işi iyi bilirsiniz ben şimdi parayı boşa harcamak istemiyoorum

şimdiden teşekkürler okeyyy

NOT : SADECE ASSAULT !!!
Kardeş Pre düşünmüyorsan bile 3günlük gold al G1 masrafın düşsün dicem ama premiumsuz olmaz!Neden diyorsan Faması aldın yanına ne alıcan?8.slot silahlar da kalktı?Bak kardeş pren yoksa 30 Günlük Gold+Ülke Famas+Cephanelikten 33K ile bir Famas veya M60 al+G1 le Adrenalin+Stamina alırsın.
Yav birsürü kombinasyon yapabiliriz ama sen kasmak istiyormusun 5 th slot istiyormusun px istiyormusun bunlar önemli bence...
bence önce gold u yükle pazar alanında indirimin olsun sonra o indirimle ülke faması m14 flash ammo stamina med box adrenalin al çünklü g1 de dinara göre çok ucuz ..
(09-12-2010 09:42 PM)barc0de Yazılan: [ -> ]arkadaşlarım 44.5 tl ' m var

sizce xgametr den neler almalıyım

aldığım ürünlere göre pazar alanında vede cephanelikten neler almalıyım

konuyu okuyan herkezten cevap bekliyorum lütfen cevap yazın sizler bu işi iyi bilirsiniz ben şimdi parayı boşa harcamak istemiyoorum

şimdiden teşekkürler okeyyy

NOT : SADECE ASSAULT !!!

sana önerim xgametr deki kampanyalı ürünlerden al tavsiyem 30 günlük gold + 800 g1
Pxleri(6.slot) G1 le al gerisini dinarla.
5 tl daha koy 1200 + gold tu galiba 50 tl goldunla indirim gelir dinarınla ufak tefek şeyleri al ama px alma g1le daha ucuz ülke faması al bitane bide normal famas al dinarla g1lerini flash adrenalin stamina 6 change slota harca başka hiç bişey yok istersen m60 al normal famas yerine
1.Slot: Katana
2.Slot:Beretta
3.Slot:ÜlkeFamas
5.Slot:Normal Famas
6.Slot:Adrenalin:Stamina
Ammo flash m14 almanı tavsiye ederim . Bunlar çok lazımlı . Adrenalin staminada alıcaksan cephanelikten al 8 k 30 günlük . Assault istiyosan ve famas seviyorsan 2 famas ya da bir ülke faması + m60 ya da xm8 öneririm .
ya arkadaşlar adama diyorsunuz 2 tane famas al adam rush atıp base giderse 2 kişi alabilir. 8.slot olsa 2 tane famas al diyin biraz mantııklı olun yahu. sen gold pre famas + m249 veya m60 al staminia adranelin al yeter zaten 1 slota katana alma hızını düşürürsün.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler