Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Rocket Maadness Event oda no ve şifre..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
event neden iptal oldu
(09-12-2010 08:59 PM)lner0ol Yazılan: [ -> ]event neden iptal oldu

2 önceki mesaja bak.
başka odaya geçmişsiniz ama kimsenin haberi yok nasıl event anlamadım
Of şifre geç verildi neden event yapılcaktı event neden yapılıcak harun abi kod hediye etti o zaman bütün suç harun abide?
Yok yok .

Suç oda şifresini geç verende değil , SUÇ BÖYLE NANKÖR KİŞİLERE HEDİYE KOD EDİP SEVİNDİRMEK İSTEYEN HARUN ABİDE DEĞİL Mİ ?

Bir premium derdine küfredeceksiniz şurda . Kim beleş premium verir ?

Giremedim diye denen laflar , oda şifresi geç verildi diye denen laflara bak .

(09-12-2010 09:06 PM)EmrE Can KUTLU Yazılan: [ -> ]Of şifre geç verildi neden event yapılcaktı event neden yapılıcak harun abi kod hediye etti o zaman bütün suç harun abide?

Artık bu lafta suskunluğunu bozuyorum .

1 Premiuma birinin kalbini kıracak kadar düşmüşsünüz . YAZIK !
(09-12-2010 09:12 PM)0ksijen Yazılan: [ -> ]Yok yok .

Suç oda şifresini geç verende değil , SUÇ BÖYLE NANKÖR KİŞİLERE HEDİYE KOD EDİP SEVİNDİRMEK İSTEYEN HARUN ABİDE DEĞİL Mİ ?

Bir premium derdine küfredeceksiniz şurda . Kim beleş premium verir ?

Giremedim diye denen laflar , oda şifresi geç verildi diye denen laflara bak .

(09-12-2010 09:06 PM)EmrE Can KUTLU Yazılan: [ -> ]Of şifre geç verildi neden event yapılcaktı event neden yapılıcak harun abi kod hediye etti o zaman bütün suç harun abide?

Artık bu lafta suskunluğunu bozuyorum .

1 Premiuma birinin kalbini kıracak kadar düşmüşsünüz . YAZIK !

Bak hasan kardeşim seni tanırım ben 8 den beri bekliyorum eventi ama adamın biri tsden şifreyi vermiş herhalde ondan hemen dolmuş neyse tartışmaya gerek yok ben bir premıum için küfr etmem Etmedimde etmeyecegimde...

TaTy

Odanın şifresini benden başka bilen yoktu ve bu şifreyi forumdan konu açarak duyurdum... !

Şifreyi forumdan gören birisi clan arkadaşlarına TS den söylemişse ben ne yapabilirim ?

Saçma sapan konuşmayın.

Konuyu geç açmamın sebebide yetişemeyenler vardır, tuvalete gitmiştir vs vs diye size kıyak yapalım dedik.

Kısacası bu eventler davam edecek ve böyle tartışmalar her zaman olacak.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler