Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ati x1550 Overlock Yardım.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
ATI x1550 512 mb 128 bit DDR2 Ekran kartına overlock yapmak istiyorum. Bu konuda bilgi sahibi olan varsa yazabilir mi ? Tehlikesi varmıdır.
benim bildiğim ekran kartına değil işlemcinin üzerine overlock yapılıyor.
Hayır ekran kartına da olur overclock ama %30'u kadar bi enerji elde edersin.

ekran kartlarında da birer işlemci ve bellek birimi olduğundan,işlemci kadar verim alamasanda gine sınırlarını zorlayarak bi güç açığa çıkıyor.
Ama şunu unutma overlock yapmak istiyorsan ve acmiysen mutlaka kartı yakma/bozma ihtimalinde var ama yine de bozmadan bir miktar kalite farkı elde edebilrsin
Overclock daha önce hiç yapmadım lütfen yardımcı olurmusunuz arkadaşlar. ATI Tool Programını yükledim. Bilen birine danışmadan iş yapmak istemiyorum. WarRockta pc kasıyor. Performansı arttırır mı ?
Mesela Core ve Memory i artırınca : changing memory timings is not supported on this chipset diyor
Ekran kartını yükselterek sadece ısısını yükseltirsin fan fazla döner,yetmediği için patlar Smile

Bilmiyorsan hiç uğraşma.. komple makinayı yakarsın. Overclock işi doktorluk gibidir , uraşma
Yapmıyorum tamam Smile ama millet 512 ram 256 ekran kartıyla yağ gibi oynuyo oyunu. ben 1 gb ram 512 ekran kartıyla oynayamıyorum 4v4 oynarken bile kasıyor parça değiştirmekten başka çözüm yokmu
Senin sistemindeki programlar farklı onların programları farklı ..

512Mb ram 256Mb ekran kartı ile oynayan kardeşim de var benim aha forumda hemde düdük az sonra damlar Big GrinBig Grin

Makinanı iyi koricaksın ki sana tam randımanlı verim sağlasın
(09-12-2010 12:34 PM)leqendoo Yazılan: [ -> ]Overclock daha önce hiç yapmadım lütfen yardımcı olurmusunuz arkadaşlar. ATI Tool Programını yükledim. Bilen birine danışmadan iş yapmak istemiyorum. WarRockta pc kasıyor. Performansı arttırır mı ?
Mesela Core ve Memory i artırınca : changing memory timings is not supported on this chipset diyor

eğer pekj fazla bilgin yoksa ve daha önce hiç yapmadıysan bilen birine yaptır.eğer bi sızıntı olursa elindeki ekrna kartındanda olursun daha çok verim alacağım diye.
Referans Adresler