(09-12-2010 04:09 AM)TrFlames Yazılan: [ -> ]Kendi içerimizde savaşıyoruz.
Durumu özetleyen bir laf .
Yazık günah . Hayatın ne kadar önemli olduğunu , BİR DAHA GERİ GELEMEYECEĞİNİ unutan kaç kişiyiz ?
Ya maneviyat eksikligi bayagı bi var.
Yeter artık(Tıkla)
Aşırı hız, dikkatsizlik, kırmızı ışık ihlali, sorumsuz ve duyarsız davranışların bir araya gelmesiyle ortaya çıkan sonuç: Geri getirilmesi münkün olamayacak ve herşeyden daha değerli olan İnsan hayatının sona ermesi, geride kalan masum insanları bekleyen kederli bir hayat, Ülkemizi üzüntüye sevk eden acı dolu sahneler.
(09-13-2010 08:09 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]Yeter artık(Tıkla)
Aşırı hız, dikkatsizlik, kırmızı ışık ihlali, sorumsuz ve duyarsız davranışların bir araya gelmesiyle ortaya çıkan sonuç: Geri getirilmesi münkün olamayacak ve herşeyden daha değerli olan İnsan hayatının sona ermesi, geride kalan masum insanları bekleyen kederli bir hayat, Ülkemizi üzüntüye sevk eden acı dolu sahneler.
Yazık , günah .
En sinir olduğum şey yandan geçen adamların hiç bişey yokmuş gibi yollarına devam etmeleri

Acılarımız dinmiyor(Tıkla)
Hayata 'Merhaba' diyen bir varlığın, hayatına verdiği değer böylesine 'ucuz' olmamalı.
Alamadım, binemedim, benim hiçbir zaman böyle arabam olmadı ve olmayacak diye serzenişlerde bulunmayın:Hayata doyasıya sarılın ve her zaman şükür edin.Kıymetini bilemeyenleri görün, ders alın, isyan etmeyin.
Yüce Rabbimizin kader anlayışını 'sorumsuz ve duyarsızca' algılayan insanlardan olmayın.Sorumlu ve duyarlı olun.
Her zaman uyanık olun!
Saygılarımla.