http://www.haberturk.com/yasam/haber/550...rkunc-kaza
Tüm güncel bilimsel verilere ve teknolojik imkanlara rağmen, herşeyden daha değerli olan İnsan hayatının bu kadar ucuz harcanmasını kınıyoruz!
Kendilerine 'İnşaat Uzmanı' payesini verip de hakkını yerine getiremeyen 'Ucuz Kahramanları' tüm içtenliğimizle kınıyoruz!
Böyle zihniyetlere yazıklar olsun!
Duymuştum haberi.İnsan hayatını önemsemeyen zihniyetlere yazıklar olsun dediğin gibi!!!
Acaba orayı yöneten adamın şimdi umrundamı o ölen işçilerin evinde aç bekleyen çocuklar gözü yaşlı analar

(09-12-2010 12:40 AM)Smartyy Yazılan: [ -> ]Acaba orayı yöneten adamın şimdi umrundamı o ölen işçilerin evinde aç bekleyen çocuklar gözü yaşlı analar 
hiç sanmıyorum kim bilir ne durumdadır ailesi bide daha gençler yani

ALLAH geride kalanlara sabır versin.Söyleyecek laf bulamıyorum

Bir şey diyecem bu arada bu kazaya bu ölen işçilerin üstünde bir iş makinesi varmış ve bunun yapmış olduğu ağırlık ile göçük gerçekleşmiş ve bu iş makinesini süren adam gözaltında. (yazılışından emin değilim gözaltı veya göz altı)
(09-12-2010 12:50 AM)katilejdarha Yazılan: [ -> ] (09-12-2010 12:40 AM)Smartyy Yazılan: [ -> ]Acaba orayı yöneten adamın şimdi umrundamı o ölen işçilerin evinde aç bekleyen çocuklar gözü yaşlı analar 
hiç sanmıyorum kim bilir ne durumdadır ailesi bide daha gençler yani 
Öbür Dünyada Onların Hakları Sorulcak Ama O ... Heriflerden