Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 30 Days Gold Premium - Xm8 Ödüllü ''Rocket Madness'' Eventi 12 Eylül Saat 20:30
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3

TaTy

Bu kodları sizlere hediye eden '' Rayligh '' Harun abiye WarrockTR olarak teşekkür ederiz.
[Resim: 4521584146.jpg]
Arkadaşlar yarın akşam saat 20:30 da '' Rocket Madness '' eventi yapacağız.
Evente katılabilmeniz için WarrockTR forumuna üye olmanız ve Warrock envanterinizde '' PZF + Colt '' olması gerekmektedir.

Ödüller:
1.ye 30 Günlük Gold Premium
2.ye 30 Günlük Xm8 Kodu
3.ye +30 rep

Kimler girebilecek ?
WarrockTR ye üye olan herkes girebilir.Ödül forumdan ÖM olarak verilecektir.

Oda no ve şifre nasıl duyurulacak ?
Event saati [20:25] gelince oda numarası ve şifresi forumdan yeni konu açılarak duyurulacaktır.

Kurallar nelerdir ?
* Evente sadece '' PZF + Colt '' lular girebilir.
* Eventte '' Yumruk , Bıçak vb. '' kullanmak yasaktır
* '' PZF + Colt '' mermisi biten yumrukla veya bıçakla birisini öldüremez. PZF + Colt harici öldüren ödül alamaz.
* Mermisi biten ''Ammo Doldurma noktasından'' doldurabilir.
* Hack vb. illegal program kullananlar eventten atılır ve hesapları hakkında işlem yapılır.
* Bir oyuncunun Pingi 200+ ise ödül alamaz.
* Bir oyuncunun pingi 999 ise ve o kişi yöneticiye dahi görünmüyorsa veya aşırı lagsa yöneticinin kararı sonucu eventten elenir.Yöneticinin kararı bağlayıcıdır.
* Odada küfür,argo vb konuşmalar yasaktır.Kullanan eventten atılır ve Ödül alamaz.
* Eventte turnuva yöneticisinin aldığı SS - Video geçerlidir.
* Eventte özellikle 1.2.3 olan oyuncular ve herkes SS almak zorundadır.SS almamışsa ödül verilmez.
* Alınan SS lerde '' Chapter 2 '' yazısı olmalıdır.
* Oyun bittiğinde 1.2.3 sırayı alan kişiler kontrol için odadan çıkmamalıdır.Çıkan olursa ödül alamaz.
* Yöneticiler Teamviewer istediği zaman her oyuncu vermek zorundadır.Bu kuralı turnuvaya katılan herkes kabul etmiş sayılır.Yöneticiye Teamviewer vermeyen Turnuvadan men edilir.
* m14 , Flash gibi itemler tamamen yasaktır.Kullanan tespit edilip eventten men edilir.
* Oyun esnasında bütün oyuncular herhangi bir zamanda Yönetici 2 takımında Chat ekranına '' WarrockTR Hack Kontrol '' yazdığını SS almak zorundadır.Oyun sonu bu SS ve Skor SS si istenecektir.

Ayrıca ileride daha büyük ödüllü event yapılacaktır.
Katılacak herkese başarılar dilerim.Harun abiye de şahsım adına teşekkür ediyorum.
Ödül güzel bi deniyim Smile
Harun abi Teşekkür ederim kazanan adına şimdiden
Katılamıyacam - Bıraktım Sad
Harun abi gerçekten çok iyi birisi ve warrocktr de oldugu içinde bizzat teşekkür ediyorum event güzel ödül güzel inşallah gireriz.beyfendi
Katılıcam umarım kazanırım böyle güzel bir ödülü bu tür pzf oyunlarında şansım yaver gidiyor arasıra
Güzel bir event olacağa benziyor.

Harun Abi'ye kodlar için teşekkürler.
katılacağım umarım bu akşamki gibi oyun yine beni atmaz Sad
Katılmam bir şans lag olmamam bir şans Ss.gif
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler