Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Windows 8 2011'de Geliyor mu?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Eski bir Microsoft çalışanı sayesinde açığa çıkan belgeler çok konuşulacağa benziyor. Görünüşe göre Windows 8 için 2012 ve sonrasını beklemeye gerek kalmayacak!

[Resim: intwin81258038091.jpg]

Microsoft'un Windows 8 ile ilgili planları hep 2012 veya sonrasıyla ilgiliydi. Fakat eski bir Microsoft çalışanı sayesinde açığa çıkan Microsoft Yol Haritası, Windows 8'in 2011 Temmuz'unda piyasaya sürüleceğinin sinyallerini veriyor. Görünen o ki 2012'de çıkacak söylentileri asılsız çıktı.

[Resim: msrele1264668792.jpg]

Yeni İşletim Sistemi
Chris Green adındaki eski bir Microsoft çalışanı, 1 Temmuz 2011 tarihli bir raporda Windows 8 desteğinden bahsediyor. Raporda diğer Microsoft ürünleriyle ilgili de bilgiler yer alıyor. Bunlardan bir diğeri ise Office 2012! Bu ürünün tarihi de 2 Şubat 2012 olarak yer alıyor.
Belgede yer alan tarihlerin kesin piyasaya çıkış tarihleri olduğu konusunda şüpheler var. Fakat Microsoft son yıllarda hangi tarihe söz verdiyse, ürününü o tarihte piyasaya sürüyor. Bu bağlamda, Windows 8 muhtemelen 1 Temmuz 2011'de piyasaya çıkacak.
Bence gelirse çok abartmış olurlar 5 senede bir yeni sürüm çıkartsalar daha iyi Smile
Windows 7 daha yeni çıktı.

Bence Windows 8 için daha çok erken...
(01-28-2010 06:42 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Windows 7 daha yeni çıktı.

Bence Windows 8 için daha çok erken...

Katılıyorum..
Bencede millet helebi windows 7 yi alsın microsoft biraz para kazansın sonra 8 i çıkarsın azıcık ticari zekasını geliştirsin bill gates =))
(01-28-2010 06:46 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Bencede millet helebi windows 7 yi alsın microsoft biraz para kazansın sonra 8 i çıkarsın azıcık ticari zekasını geliştirsin bill gates =))

Bill Gates Microsoft'un patronluğunu bıraktı adamın ne suçu var ^^
(01-28-2010 06:46 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Bencede millet helebi windows 7 yi alsın microsoft biraz para kazansın sonra 8 i çıkarsın azıcık ticari zekasını geliştirsin bill gates =))

Bill Gates Microsoft'u sattı diye biliyorum.
(01-28-2010 06:51 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]

Bill Gates Microsoft'u sattı diye biliyorum.

Yok yok satmadı Smile Patronluğunu bıraktı şuan onursal başkan.
yasamadan ölmek yok windows XP'den dönmek yok Big Grin

benim pcde XP var, evet size garip gelebilir ben bu bilgisayari aldigimda vista vardi üstünde, baya caba serf ederek windows XP yaptirdim Wink

laptop ama vista
(01-28-2010 06:39 PM)Serhan.B Yazılan: [ -> ]Bence gelirse çok abartmış olurlar 5 senede bir yeni sürüm çıkartsalar daha iyi Smile

Bence de çok abartmış olurlar..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler