Merhaba arkadaşlar sizleri bu gün çok meşgul ettim kusura bakamyın ancak bir sorum daha var.Ben pazartesi günü ilk kez g1 alıcam ancak karak veremedim.aw50f mi alıyım red psg mi hangisini dersizin lütfen dediğiniz seçeneğin özelliklerinide söleyin yani kafadan tek atar veya uzaktayken kafasının biraz üstüne nişna al gibisinden şimdiden teşekkürederim.
Aw50f al. Sniper olarak oyundaki en güçlü ve en güzel silah.Oraya buraya nişan alman gerekmiyor.Nişan aldığın her yere gider kurşun.
Bütün snipeerlerde zaten uzaktaysan menzilli kullanacaksın yer çekimi diye bi' kanun var

az kafanın üstünden ayarlicaksın çat hs alırsın fakat red mi aw mi dersen AW derim , red psg normal psg nin aynısı ben değişiklik hissetmedim hiç , hatta oynayan çoğu arkadaşım daha çok sekiyor dedi ama bilemicem. Senin kararın 2 silahı da al dene ilk G1'in ile birini al 2. G1'in ile 2. silahı al.
Deneye deneye öğreneceksin bizim tavsiyelerimizle yol kat edemezsin
Bütün snipeerlerde zaten uzaktaysan menzilli kullanacaksın yer çekimi diye bi' kanun var

az kafanın üstünden ayarlicaksın çat hs alırsın fakat red mi aw mi dersen AW derim , red psg normal psg nin aynısı ben değişiklik hissetmedim hiç , hatta oynayan çoğu arkadaşım daha çok sekiyor dedi ama bilemicem. Senin kararın 2 silahı da al dene ilk G1'in ile birini al 2. G1'in ile 2. silahı al.
Deneye deneye öğreneceksin bizim tavsiyelerimizle yol kat edemezsin
Her türlü her zaman ave elli fe (aw50f)

çünkü daha az sekiyor daha az sesli hızlı ve sessiz

Çok teşekkürederim arkadaşlar.İyi akşamlar bayramınız mubarek olsun.
Seninde kardeş

Kesinlikle ve kesinlikle Aw50F al.PSG çok sekiyor cidden.Aw50F attığını vuruyor.

Aw50f al. Sniper olarak oyundaki en güçlü ve en güzel silah.Oraya buraya nişan alman gerekmiyor.Nişan aldığın her yere gider kurşun.
Katılıyorum .. !

Söylediğin 2 Silahıda Kullandım Ve aralarında çok fark var. psg bazen 4 mermide alıyor. aw50f tek mermide alır her mapta her mesafede. arada bi 2 hpsi kalıyor ama oda çok nadir. aw50f almanı tavsiye ederim
Snipere yeni başladıysan aw50f ala ama pro snipsen psg inanılmaz kullanırsın bir örnek vericem atasniper diye arkadaşımız var adam koşa koşa adam alıyor hiç kasmıyor kendını hemde hızlı olması daha bir avantaj