09-10-2010, 09:51 PM
09-10-2010, 10:05 PM
İzledim bunu..
-Heyecanla bekliyorum...
-Heyecanla bekliyorum...
09-10-2010, 10:14 PM
Google ilk 10 için mi galiba 

09-10-2010, 10:24 PM
bu sezonda yine bomba gibi olacak 

09-10-2010, 11:18 PM
(09-10-2010 10:28 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]Bu ve buna benzer yapımları hiçbir zaman izlemedim ve izlemeyi de düşünmüyorum.
Bu tarz yapımlar, topluma olumsuz örnek teşkil eden unsurlarla doludur.
Kalem tutması gereken parmaklar, elbette ki gün gelecek silah tutmasını da öğrenecektir; Bu koşul sadece Askerlik hizmetinde ve Vatan savunmasında geçerlidir!
Kurgusal senaryolar, Tarih bilincine vakıf olmamış bireyler üzerinde korkunç etkilerde bulunmaktadır.Tarih, TV dizileriyle kalbe işlenecek kadar basit bir olgu değildir.Unutmayın lütfen.
Şiddete ve temsilcilerine HAYIR!
Bence biraz haklı,biraz da haksızsın ama bu benim düşümcemdir

Bence Kutlar Vadisi Pusu Türkiye üzerinde oynanan oyunları gayet açık anlatmaktadır,bölümün başında "Herşey tamamen hayal ürünüdür" dese de gerçekle ilişkisi vardır.Mesela son bölümlerde Türkiye-İsrail ilişkilerini,Türkiye siyasetindeki çalkantıları çok açık dile getirdiler.Evet şurası da var ki dizide anlatılmak istenen mesajları almak istemeyen de vardır.Sırf Polat'ın silah sıkmasını görmek isteyen de var.Bence bu yapımı izlemeni şiddetle tavsiye ederim
Lütfen yazdıklarımı yanlış anlama
Ayrıca bu fragman forumda 3.Kez veriliyor

09-10-2010, 11:22 PM
Türkiyenin senaryosu süper
fakat günümüzde medya çok önemli bir silah bu gibi şeylerin doğru anlatılması yararlı olacaktır 
fakat günümüzde medya çok önemli bir silah bu gibi şeylerin doğru anlatılması yararlı olacaktır 
09-10-2010, 11:43 PM
Kurtlar vadisini izlemiyorum ama fragman on numara olmuş o seneryolar filan hoşuma giden yer orası 

09-11-2010, 12:54 AM
(09-10-2010 11:18 PM)Jr_Nik0tiN Yazılan: [ -> ](09-10-2010 10:28 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]Bu ve buna benzer yapımları hiçbir zaman izlemedim ve izlemeyi de düşünmüyorum.
Bu tarz yapımlar, topluma olumsuz örnek teşkil eden unsurlarla doludur.
Kalem tutması gereken parmaklar, elbette ki gün gelecek silah tutmasını da öğrenecektir; Bu koşul sadece Askerlik hizmetinde ve Vatan savunmasında geçerlidir!
Kurgusal senaryolar, Tarih bilincine vakıf olmamış bireyler üzerinde korkunç etkilerde bulunmaktadır.Tarih, TV dizileriyle kalbe işlenecek kadar basit bir olgu değildir.Unutmayın lütfen.
Şiddete ve temsilcilerine HAYIR!
Bence biraz haklı,biraz da haksızsın ama bu benim düşümcemdir
Bence Kutlar Vadisi Pusu Türkiye üzerinde oynanan oyunları gayet açık anlatmaktadır,bölümün başında "Herşey tamamen hayal ürünüdür" dese de gerçekle ilişkisi vardır.Mesela son bölümlerde Türkiye-İsrail ilişkilerini,Türkiye siyasetindeki çalkantıları çok açık dile getirdiler.Evet şurası da var ki dizide anlatılmak istenen mesajları almak istemeyen de vardır.Sırf Polat'ın silah sıkmasını görmek isteyen de var.Bence bu yapımı izlemeni şiddetle tavsiye ederimLütfen yazdıklarımı yanlış anlama
Ayrıca bu fragman forumda 3.Kez veriliyor
Bakın burda filmin gerçek yönünün olduğundan bahsetmişsin , Harun abi Tv nin bu işlerle insanalara aktarılmasından yana olan tavrını anlatmış , bir daha dikkatli gözlerle oku istersen