Arkadaslar adamın pcsine girdim pcsinde hack bulamadım ama ben pcsine girmeden 2dk once bir flash bellek cıkarıldıgını farkettik (etrmar3sal-nextd00r-l3yd0d0 ve takım arkadası olan tech9ne). Ve adamın pcsinde bir hack sitesine girilmiş oldugunu farkettik.
Uploaded with
ImageShack.us
Yeterli kanıt değil. Sensizolmuyor web sitesi sadece warrock oyunu için hack veren bir site değil. O yüzden adresin yazdığı yerden baksaydınız görürdünüz nerelere girdiğini ve gözatma geçmişini incelemeliydin.
Sanada bir çift sözüm var amacım tartışma çıkarmak değil lütfen yanlış anlama;
senin olduğun pc ye bağlanmak isteyenlere izin vermiyorsun. 2 hafta önce yaptığımız maçta vermediğin gibi birde başkalarından tw alıyorsun.
Forumlarda ismin çıkmış. Hack olmayabilirsin ama herkez seni hack olarak biliyor ve öyle de devam ediyor. Hack olmadığınıda kanıtlamak zorunda değilsin. Bilgisayarını temizlemeden + format atmadan önce bence yetkili bir admine tw vermelisin. İyi forumlar
(09-09-2010 09:38 PM)Oğuz ÖZ Yazılan: [ -> ]Yeterli kanıt değil. Sensizolmuyor web sitesi sadece warrock oyunu için hack veren bir site değil. O yüzden adresin yazdığı yerden baksaydınız görürdünüz nerelere girdiğini ve gözatma geçmişini incelemeliydin.
Sanada bir çift sözüm var amacım tartışma çıkarmak değil lütfen yanlış anlama;
senin olduğun pc ye bağlanmak isteyenlere izin vermiyorsun. 2 hafta önce yaptığımız maçta vermediğin gibi birde başkalarından tw alıyorsun.
Forumlarda ismin çıkmış. Hack olmayabilirsin ama herkez seni hack olarak biliyor ve öyle de devam ediyor. Hack olmadığınıda kanıtlamak zorunda değilsin. Bilgisayarını temizlemeden + format atmadan önce bence yetkili bir admine tw vermelisin. İyi forumlar
Katılıyorum o site sadece hack dağıtmıyor

1.si bilgisayarıma 2günde bir format atarım. 2.si guvenmediğim hiç kimseye tw felan vermem

İyi forumlar ..
(09-09-2010 09:46 PM)etrmar3sal Yazılan: [ -> ]1.si bilgisayarıma 2günde bir format atarım. 2.si guvenmediğim hiç kimseye tw felan vermem
İyi forumlar ..
Çok düşündürücü konuşuyorsun oyunda da forumlarda da hadi hayırlısı olsun kardeşim =) Kokusu yakın zamanda gelir.