Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Daylight
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Daylight geldi.Yeni 9 mb lık patchle.Bu arada tüm islam aleminin ramazan bayramını kutluyorum.
Sağol seninde , Map'den kareler alabilecek var mi ?
Bu arada acı haber : FAMAS'ın geri tepmesini nerdeyse %100 yükseltmişler .. Tutamıyorsun famas'ı dağlara taşlara Smile

Tutabilene brafo
(09-09-2010 08:13 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Sağol seninde , Map'den kareler alabilecek var mi ?
Bu arada acı haber : FAMAS'ın geri tepmesini nerdeyse %100 yükseltmişler .. Tutamıyorsun famas'ı dağlara taşlara Smile

Tutabilene brafo

Yeni map'ın gelmesi iyi ama zaten famas'ta sorun yaşıyordum daha kötü oLdu. Bu arada sizinde bayramınızı kutlarım.
(09-09-2010 09:35 AM)kurosowa Yazılan: [ -> ]
(09-09-2010 08:13 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Sağol seninde , Map'den kareler alabilecek var mi ?

Tutabilene brafo

Yeni map'ın gelmesi iyi ama zaten famas'ta sorun yaşıyordum daha kötü oLdu. Bu arada sizinde bayramınızı kutlarım.

Üzülme.. İmzamdaki hatunuma bak neşen yerine gelsin
Alican o hatunun teli varsa versene bana Big Grin Big Grin Big Grin
Ben bu bayanı biliyorum point blankda bakarken çıkmıştı sanırım karşıma. ARTİST
Sagol emre Smile
(09-09-2010 09:40 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(09-09-2010 09:35 AM)kurosowa Yazılan: [ -> ]

Tutabilene brafo

Üzülme.. İmzamdaki hatunuma bak neşen yerine gelsin

Medicden vazgeçmem Big Grin
Oldum olası Urban Ops'u sevmedim ve bu map da hosuma gitmedi. Biraz da CQC'ye map yapsalar...
Referans Adresler