Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: warrock açılmıyor :(
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar iki gündür warrocku açamıyorum, hiçbişey silmedim, antivirüsleri de kaldırdım, hatta sistem geriyükleme bile yaptım, 5 kere oyunu silip tekrar yüklememe rağmen sorunu çözemedim ,oyun açılmıyor ilk pencerede OK çıkmıyor, cancel'da kalıyor nasıl düzeltebilirim,

işte burada kalıyor;
[Resim: 36769793.jpg]
DNS ayarlarını değiştirmeyi denedin mi ?

208.67.222.222
208.67.220.220
veya
4.2.2.1
4.2.2.2
veya
4.2.2.2
4.2.2.3
bendede öyle olmuştu 1 hafta önce 2 gün giremedim sildim yükledim flan kendiliğinden düzeldi ok tuşu geldi.
kendiliğinden de düzelmiyor, yeniden ykleyince de düzelmiyor, dnsleri denedim onlarla da düzelmedi Sad
beyler yardım edin lütfen ya premium almıştım boşa gidecek, oynayamıyorum, silahların süreleri bitio bi el atın çözelim şu işi
windows güvenlik duvarını falan da kapattım, bu client sayısını falan da değiştirmeyi denedim olmadı Sad
Herhangi bir hata veriyormu sonradan yoksa hep böyle kalıyormu eyer hata veriyorsa internetinizin yavaş olmasından kaynaklanan bir şeydir.Aam eyer hata vermiyorsa böyle kalıyorsa bilmiyorum. Sad Veya şunu deneyin Warrock hedef bulun daha sonra da Orda version dosyası var not defteriyle onu birlikte açın ve oradaki sayıları 0 dışında hepsini 1 düşürün.
hata falan vermiyor işte keşke verse ordan yola çıksak, o dediğinizi de denedim fakat yine olmadı kafayı yicem
Oyun dosyasına gir verson.cfg not defteriyle aç
<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 16
Updater = 33
Client = 32
Sub = 0
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->

bunu yapıştır aç update etcem kendisini dosya eksikliğindende kaynaklanabilir olmazsa başka çare bilmiyorum
Referans Adresler