Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: PB Ünvan Seçiminde Kararsızım???
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar Sniper Çok Avantajlı Gelmedi Çünki Herkez Snip Smile

Hafif Makinalıda Ünvan Açtıkça Gelen Dürbünlü Silah Var Mı

+

Pompalı WR'deki Gibi 10 Metreden Vuramama Gibi Bi Dandikliği Var mı ? Smile

+

En Uzağa En Etkili Taaruz Veya Hafif Makinalı Silah Hangisidir

Bu 3'ünü İstiyorum Smile)
Kardeşim yeni gelecek silahlar hakkında pek bilgimiz yok .

Ai_aw - gold psg - gold dragunow snip olarak gelicek.

P90 Hafif olarak gelicek [sanırsam]

Tar_21 taarruz olarak gelicek .

Bunlarla birlikte birçok silah gelicek hatırlamıyorum Smile

Pompalı yakın mesafede süper . ama orta mesafede 2-3 mermiye kadar düşebilir .

Uzağa en etkili Mp7 olabilir . Dürbünü açıp 2 şer mermi olarak seri bi şekilde ateş edilirse karşının hedefini bozarak seni vurmasınıda engellersin - vurursun .

taarruz olarak benim favorim M4A1 . F2000 ü de süper kullanırım (bilen bilir oyunda Smile )

SG 550 [ en baştaki silah adını yanlıs hatırlıyor olabilirim ] istatistik olarak üstün görünsede M4A1 bana daha güzel geldi .

Tabi SG 550 yi de kullanırsan MP7 ile benzerlik gösterir . Gerek dürbün gerek isabet olarak .

Pompalıyı yakın mesafede adamı tek alamassan ölüm ihtimalin %90 Smile

Dragunow la bir taarruzcudan bile daha iyi oynayabilirsin . Ama o haritanın inceliklerini bilmen gerek . üstelik elinin çok seri olması gerek . Yani her gelen snip olamaz Smile

Ben sana M4A1 i öneririm Wink
Pompalı manyağı olarak uzak menzil ve seri'yi aç ilk önce,3. olarak tepmeme yi açarsın..
Pompalı oynamasını biliyosan oynican hacı yoksa ölürsün hep oyundan soğursun..
kardeş bütün ünvanları açabilirsin eline aldıgın silaha göre de ünvanını aktif edersin
(09-08-2010 02:45 PM)I0meRI Yazılan: [ -> ]Pompalı WR'deki Gibi 10 Metreden Vuramama Gibi Bi Dandikliği Var mı ? Smile

Pompalı bu Psg değil.Yakın mesafe silahıSmile
Referans Adresler