Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ekran Kartım.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar Ben 512 MB NVIDIA® GeForce 8400M GS Ekran Kartına Sahibim Warrock Yine De Kasıyor.Bu Ekran Kartımı 1 GB'a Yükseltebilme İmkanım Var mı ? Bazı Arkadaşlarr Laptop'larda Ekran Kartı Değişmez Diyor ??

Yardım Ederseniz Sevinirim..
benim de bildiğim kadarıyla laptopta değişmez Ss.gifSadSad
Yeni patch kaynaklanan bir sorun olduğunu söylüyorlar.
ekran kartın yeterli . Değiştirmen için ekran kartının anakarta bide laptop'un kasasına uygun olması lazım

TaTy

Laptoplarda biraz zor ekran kartı değiştirme olayı ama sen servisine yinede sor.
Tamam.Teşekkür ederim.
kardes bilgisayara fazla oyun yuklemisin bnm 1 gb lik ekran kartım war cok oyun yukledim cs 15 kastı sen gereksiz yada 500 mb ustundeki gereksiz oyunları sil diorum Big Grin bi yardımım dokunur inş Big Grin
(09-13-2010 02:37 PM)soundwave Yazılan: [ -> ]kardes bilgisayara fazla oyun yuklemisin bnm 1 gb lik ekran kartım war cok oyun yukledim cs 15 kastı sen gereksiz yada 500 mb ustundeki gereksiz oyunları sil diorum Big Grin bi yardımım dokunur inş Big Grin

ekran kartın 1gb olabilir fakat diğer ozellikleri kotudur ayrıca ramında kotu ola bilir. yoksa kesinlikle kasmaz.
Referans Adresler