09-05-2010, 02:47 AM
09-05-2010, 03:21 AM
Uff be yemekten sonra hepsini bitireceğim
Teşekkürler Tolga 
Teşekkürler Tolga 
09-05-2010, 03:26 AM
(09-05-2010 03:21 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]Uff be yemekten sonra hepsini bitireceğimTeşekkürler Tolga
Hadi bakalım, bitirdikten sonra güzel yorumlarını bizlerden saklama!
Spring ve Ghost love score tapılmalık! 
09-05-2010, 04:11 AM
Almancam olmadığından Spring için diyebileceğim tek şey melodisi güzel ^^ Nightwish gene opera tarzı müzik çıkarmış hoş olmuş beğendim
Isle Avalon gene klasik Iron Maiden tarzı.Iron Maiden'nın bana farklı gelen tek şarkısı Fear of the Dark oldu bugüne kadar.
Ode To Melancholy pek hoşuma gitmedi.Don't Get Mad, Get Even hoş country-rock karışımı olmuş Ac/DC tarzı
Güzel paylaşım eline sağlık Tolga 
Isle Avalon gene klasik Iron Maiden tarzı.Iron Maiden'nın bana farklı gelen tek şarkısı Fear of the Dark oldu bugüne kadar.
Ode To Melancholy pek hoşuma gitmedi.Don't Get Mad, Get Even hoş country-rock karışımı olmuş Ac/DC tarzı
09-05-2010, 04:42 AM
(09-05-2010 04:11 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]Almancam olmadığından Spring için diyebileceğim tek şey melodisi güzel ^^ Nightwish gene opera tarzı müzik çıkarmış hoş olmuş beğendimIsle Avalon gene klasik Iron Maiden tarzı.Iron Maiden'nın bana farklı gelen tek şarkısı Fear of the Dark oldu bugüne kadar.
Eyvallah Kutay'cım.
Bir de buradan teşekkür etmek istedim. Bugünkü psikoljimi özetleyen bir şeyler paylaşmak istedim kısacası. 
09-05-2010, 11:28 AM
göremiyorum