Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu gece için...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın

Yiyin gari! Tongue
Uff be yemekten sonra hepsini bitireceğim Smile Teşekkürler Tolga beyfendi
(09-05-2010 03:21 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]Uff be yemekten sonra hepsini bitireceğim Smile Teşekkürler Tolga beyfendi

Hadi bakalım, bitirdikten sonra güzel yorumlarını bizlerden saklama! Tongue Spring ve Ghost love score tapılmalık! adamım
Almancam olmadığından Spring için diyebileceğim tek şey melodisi güzel ^^ Nightwish gene opera tarzı müzik çıkarmış hoş olmuş beğendim Smile Isle Avalon gene klasik Iron Maiden tarzı.Iron Maiden'nın bana farklı gelen tek şarkısı Fear of the Dark oldu bugüne kadar.Smile Ode To Melancholy pek hoşuma gitmedi.Don't Get Mad, Get Even hoş country-rock karışımı olmuş Ac/DC tarzı Smile Güzel paylaşım eline sağlık Tolga beyfendi
(09-05-2010 04:11 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]Almancam olmadığından Spring için diyebileceğim tek şey melodisi güzel ^^ Nightwish gene opera tarzı müzik çıkarmış hoş olmuş beğendim Smile Isle Avalon gene klasik Iron Maiden tarzı.Iron Maiden'nın bana farklı gelen tek şarkısı Fear of the Dark oldu bugüne kadar.Smile Ode To Melancholy pek hoşuma gitmedi.Don't Get Mad, Get Even hoş country-rock karışımı olmuş Ac/DC tarzı Smile Güzel paylaşım eline sağlık Tolga beyfendi

Eyvallah Kutay'cım. Smile Bir de buradan teşekkür etmek istedim. Bugünkü psikoljimi özetleyen bir şeyler paylaşmak istedim kısacası.

totos.gif
göremiyorum Ss.gif
(09-05-2010 11:28 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]göremiyorum Ss.gif

DNS ayarlarınızdan dolayı olmalı. Şahsen, 4.2.2.2 ve 4.2.2.1 i kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamıyorum.
Referans Adresler