Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Cross Hakkında Başıma Gelenler :(
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bugün başıma ilginç bir olay geldi.Şöyle:
Ben oyuna hep cafeden giriyorum.Flash Diskimde "WarRock Setup" var.Her zaman kurar oyuna girerim.Ancak bugün Masa31 e geçtim Smile
Oyuna girdim ilk defa yazılar,sp%hp metr gözükmüyordu neyse forumdaki bilgilerimden hallettim,sonra G1'e giriş yaptım siteden ardından farklı bir odaya girdim bir baktım Cross'um ortada yoktu,ilk defa başıma geliyordu hemen mesaj yazdım F2den.Dedim ki "Arkadaşlar Crossum gözükmüyor nedendir acaba?"dedim.Ardından 45 Lvl bir adam beni odadan attı.Eyvallah dedim,sonra CTA clanının odasına girdim eh oynuoruz tamam ben CTA ya karşı takımdaydım, skorumda 9-1 gidiyorum.Odaya beni atan 45 Lvl adam girmişti.Sonra ben bir elde 3v1 kalmıştım ve hepsini vurdum,o 45Lvl adamda Jaqqer01 CrossHack dedi,bu karara nerden varmış arkadaş?>>Dediki Jaqqerin Crossunda beyaz çizgiler yok,sadece kırmızı nokta var! Sonra ctareis kick kick diye tutturdu ama onu diyen 45 Lvl adam oylama bile açmadı!Sonra ctareis'le çok tartıştık sonunda kendisinin hatalı olduğunu kabul etti.

İsteyen varsa gözünün önünde oynarım ben maç yaparken PCme girsinler inanmayan istediğini yapsın! KABUL ama yeterki hack olmadığıma inansınlar!

Bana hack diyen adam da bizim Teamda 4.sıradaki.
[Resim: screenshot001yo.jpg]
Seninde başına hep böyle olaylar geliyor ne bahtsızsın.Smile
aman ya bu cta da birşey değilki clan lideri afk odada kasılıyor ^^
(09-04-2010 10:51 PM)LoLKing Yazılan: [ -> ]Seninde başına hep böyle olaylar geliyor ne bahtsızsın.Smile

Malesef ya Smile Ben bu clanı dürüst,güzel clan bilirdim,ctareis emblemde ben arabayı ondan önce kaptım diye sırf arabayı almak için benim adıma oylama başlattı!Napıyorsun sen dedim? Cevap:E benide bugün araba için odadan attılar. Big Grin Bugün konuşuyordum onla zaten birisinin konuşmalarından yaşını az çok tahmin edebilirsiniz Smile Ben de dedim sen en fazla 16-17 sin taş çatlasın dedim ve 17 yaşında olduğunu söyledi konuşmalarımla haklı olduğumu gösterdim Smile
Referans Adresler