Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu warrock Linux mint ubuntu 9.10 pardus v.b. işletim sisteminde çalışır mı?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ben şu anda Windows 7 kullanıryorum ama Linux daha iyi fakat bazı windows programlarını wini(Windows la uyuşturan program) dahi olsa açmıyor. Warrock bu işletim sistemlerinin birinde çalışır mı? Linux WR yi desteklemiyor diye biliyorum ama size sormak istedim. Smile Şimdiden sağolun..! Smile
Linux' ile windows7 i aynı kasada çalıştırırsın , Linux 500-600Mb yer ister
Linux da otomatik driverler kuruludur, Windows oyunlarını çalıştırmak için Ubuntu,pardus,Mint Helena vs. yazılımları için hepsinin farklı farklı windows oyunlarını çalıştırmak için programı var
Youtube de GTA ve Metin2'yi çalıştıran kişileri bulabilirsin.
Linux ile ilgili sorunun olursa ulaş bana
Tamam sağolasınDOSTDOST abim ikisini aynı kasada istemiyor ama sorun o zaten Smile Big Grin
(09-04-2010 04:53 PM)l3ylun4tlc Yazılan: [ -> ]Tamam sağolasınDOSTDOST abim ikisini aynı kasada istemiyor ama sorun o zaten Smile Big Grin

80Model bi pcde de linux çalışır 2010 model bi pcde de çalışır..
Linux windows gibi kriterleri yoktur.

256MB Ekran kartı, 512Ram'ın olsun babalar gibi oynunu oynarsın kasma %0 derecede..
Biliyorum zaten o yüzden Linux'u çok istiyorum.Benim ekran kartı 128 ram 768 yinede babalar gibi oynuyorum sıfır kasma sadece ekran kartı düşük olduğu bazı efektler çalışmıyor o kadar Smile
Linux güzelmi linux windows gibi bir şeymi ?
Öyle ise hemen linux
Evet linux da windows xp veya Vista gibi bir işletim sistemidir. Hiç kullanmak nasip olmadı onun için bir bilgim yok.
Evet çok güzel youtube da tanıtım videoları var ve Windows gibi para istemiyor her şey için Linux'un tüm işletim sistemleri avr bende ama en iyi mint ve ubuntu ubuntu 9.10 u amerikadan sipariş edebiliyorsunuz ve sizin kapınıza bedavaya geliyor ben öle biliyorum Big Grin
Linux da daha az virüs kapma olsaılığı var çünkü daha az kullanılıyor v.s. araştırırsanız linux'u isteyeceğinizi biliyorum Smile

Beyler yanlız ben Linux'a geçtim WR oynayamıyorum demeyin yukarıda çözümü var Smile Big Grin
googleya linux türkiye yazarsan çok daha iyi bilgilere ulaşabilirsin. linux türkçe forumları var.
evet arkadaşım bahsetmişti windiowsun guvenlıgı %1 ise linuxun %64 muş Seneye Bende Oyle Bir İşletim Sistemi Alacagım
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler