Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 2 hack videosu +50 lwl Admin ticket için yardım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
http://www.dailymotion.com/video/xeov91_...videogames
Bu video pek net degil ama sonda net olarak isim gözüküyor.

http://www.xfire.com/video/2f0c98/
Bu videoda herşey ortada Big Grin
Tebrikler iyi yakalamışsın k2 den bi admin şu foruma yönetici veya üye olsa ne güzel olur her gün 1-2 kişi banlanır beyfendi

He bu arada abicim sen neden adam vurmuyon vursana arada kasılıyon sende Angry fakat videoyu çekmek için odaya girdiysen ayrı konu totos.gif
Bunlar 30 40 lwl da cekildi l3juan şuan 59 lwl adam kalpten gidicek oyunda pm attım yalvarmaya basladı Big Grin Adam biliyor ban yiyeceginini. Deshiciye pm attım o belki yemem dedi Big Grin
Bu oyunda güvenirlik kalmamış herkes wh diye ortalıkta geziniyor.K2 artık bişeyler yapmalı diyorum....
(09-04-2010 03:56 PM)Raplord Yazılan: [ -> ]Bu oyunda güvenirlik kalmamış herkes wh diye ortalıkta geziniyor.K2 artık bişeyler yapmalı diyorum....

Sence _?
(09-04-2010 03:29 PM)depozito Yazılan: [ -> ]Tebrikler iyi yakalamışsın k2 den bi admin şu foruma yönetici veya üye olsa ne güzel olur her gün 1-2 kişi banlanır beyfendi

He bu arada abicim sen neden adam vurmuyon vursana arada kasılıyon sende Angry fakat videoyu çekmek için odaya girdiysen ayrı konu totos.gif

Biz üzerime düşen ticket atma görevini yaparsak da banlanır Smile Ama bitmezki!!Yeni char açıp yine hack olurlar AngryAngry
bnde hack üreten siteleri kapattırabilir.koskoca k2 onuda yapamıyacaksa kapatsın kepenkleri SmileSmile
Hack sitesini kapatırsında bitmez gibi bu aynı şeye benziyor hani bir hikaye vardı milyonlarca deniz yıldızı var hepsi ölmek üzere karaya vurmuş 1 adam da yaşasın diye denize atıyor ancak 50 tanesi falan yaşayacak yani birini kapatsan 100 lerce var ama 99 tane olacak.Big Grin
Sonuç:Kapatmak çözüm değil bence beyfendi
güzel videolar inşallah ban yerler. !
Adminler yardımcı olursa İNŞALLAH ban yerler.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler