Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: CPU kullanımı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar son zamanlarda CPU kullanımım sürekli yüzde 90 ların üstünde.

Bilgisayarımın 4 gb Ram'i var, Çift çekirdek 2.53GHz 9600 - 1 Gb Nvidia ekran kartı. neden bu kadar yükseklerde anlamış değilim,yardımcı olurmusunuz.(Laptop)

Ayrıyetten warrock'a girince herşey donuyor.

[Resim: 1735.jpg]
Ekran kartını güncelle Net. Framework 4'ü kur, directX lerin hepsini sıra sıra kur (9 dan başlayarak). Büyük ihtimalle ekran kartını güncellememişsin.
GeForce mu ekran kartın? nVidia Geforce mu?
bit ve işletim sistemini söyle.

TaTy

Warrock'un son gelen yamalarından dolayı.
Perşembe günü pach gelmesi gerekiyordu ancak 2 gün geciktirdiler yine ve ben hala oyun oynayamıyorum.

Yazıklar olsun K2.
32 Bit W7 ekran kartını 2 gün önce güncelleştirdim.

Ayriyetten virüs taramasıda temiz.
(09-04-2010 02:11 PM)PiiZ Yazılan: [ -> ]Perşembe günü pach gelmesi gerekiyordu ancak 2 gün geciktirdiler yine ve ben hala oyun oynayamıyorum.

Yazıklar olsun K2.

Al benden de o kadar bu nedir kardeşim!Vallaha pişman oluyorum başladığıma AngryAngry
(09-04-2010 02:15 PM)Jr_Nik0tiN Yazılan: [ -> ]
(09-04-2010 02:11 PM)PiiZ Yazılan: [ -> ]Perşembe günü pach gelmesi gerekiyordu ancak 2 gün geciktirdiler yine ve ben hala oyun oynayamıyorum.

Yazıklar olsun K2.

Al benden de o kadar bu nedir kardeşim!Vallaha pişman oluyorum başladığıma AngryAngry

o oyuna lakası olmayan futbol patchinden sonra benim bilgisayarımda kasmaya başladı.Yazıklar olsun k2 AngryAngry
Oyun içine acı koydular Angry mahvoldu evimdeki pcden oynayamıom çok kasıor ancak internete gidiyoz Ss.gif
Görev yönetici ni aç hangi program lar çok bellek harcıyor kapat Home yazanlar Senin kurduğun program lardır
Win 7 Bilgisayarı ne için kullanacaığını bilmediği için Bütün gerekli olan programlarını acıyor Araştır Netten gereksiz Program ları sonlandır
Multi meter var daha ayrıntılı gösteriyor Araç olarak
Bi de Bilgisayarı açınca hangi Program lar açılmasını istemiyorsan , istiyorsan Msconfig komutunu yaz Başlangıç a gel oradan kapata bilirsin
aynı sorun bende de var Sad
Referans Adresler