Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Premiumumun Bitmesine 14 Gun Kaldi...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet arkadaslar benim premiumumun bitmesine 14 gun kaldi ben 13 gun sonra 22k dinara 5.slot nesnesini alsam premium bittikten sonrada onun sayesinde 5.slotu kullanabilirmiyim? Ege kullanabilirsem bunun bana karsi ters bi etkisi olumu yani hack diyenler olurmu veya birisi video cekip ticket atsa bir ceza alirmiyim? Lutfen bu konu hakkinda bilgiye sahip olanlar yorum yazsin...
Evet kullanabilirsin, oda diğer itemler gibi süreli çünkü. Faması alıp premiumun biterse famas aynen yerinde duruyor, oda aynı hesap. Wink
Hack diyenlere premium vardı bitti dersin . İnanmazsa ops sayfana girsin baksın Smile
beyler bnde gold pre var bitmesine 2 gn felan kaldı.5 slot nasıl alabilirim Ss.gif
(09-04-2010 01:50 PM)l3ozkurtx Yazılan: [ -> ]beyler bnde gold pre var bitmesine 2 gn felan kaldı.5 slot nasıl alabilirim Ss.gif
Dinarla market place'den alacaksın.
(09-04-2010 01:50 PM)l3ozkurtx Yazılan: [ -> ]beyler bnde gold pre var bitmesine 2 gn felan kaldı.5 slot nasıl alabilirim Ss.gif

Cephanelik>>PX>>5.Slot
Burda satılır bulursun kolaylıkla.
hayır olmuyor denedim olmadı Ss.gif
su anda işteyim eve gidince tekrar denerim hatayı ss alıp koyarım Ss.gif
Gold Premıumunuz varsa alamazsınız.
(09-04-2010 02:01 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]Gold Premıumunuz varsa alamazsınız.
Evet onu unuttum. Big Grin
tekrar mı pre alıcam simdi Ss.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler