Arkadaşlar benim bilgisayarım win7. Herhangi bir programı sag tıklayıp yönetici olarak çalıştır dediğimde direk açılıyor program diğer bilgisayarımda ve gördüğüm bilgisayarlarda "Evet" ve "Hayır" seçeneği çıkıyor ancak burda çıkmıyor bu bilgisayarı yönetici olarak çalıştırdıktan sonra evet hayır seçeneğini almak için ne yapabilirim ? (Yönetici olarak çalıştırmıyınca bir çok oyun açılmıyor )
Oyunun çalışmama gibi bir durumu olmaz o şekilde o program uyumu için.
(09-04-2010 01:20 PM)PiiZ Yazılan: [ -> ]Oyunun çalışmama gibi bir durumu olmaz o şekilde o program uyumu için.
Leuge of Legend diye bir oyun var dotanın kurucusundan o oyunu açıyor ancak sadece loby açıyor oyuna başlarken açılmıyor biliyorm ki bunun nedeni yönetici olarak çalıştırmak siz sadece nasıl yönetici olarak çalıştırabilceğimi sölerseniz yeter arkadaşlar

Programın üstüne gel sağ tıkla yönetici olarak çalıştır de.

(09-04-2010 01:28 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Programın üstüne gel sağ tıkla yönetici olarak çalıştır de. 
Kardeşim şaka yapmasan

2 gündür bunla uğraşıyorum nasıl yönetici olarak çalıştır diyeceğim zaten programın üstünden yönetici olarak çalıştır diince oyun direk açılıyo demiştm nasıl evet hayır yazcak o pencere açılcak onu diorum
Kardeşim o zaman işletim sisteminde sorun var yani ne diyebiliriz.
önce çalıştıra gir "msconfig" yaz
oradan "araçlar" a gir.
UAC ile ilgili birşey göreceksin etkinleştir yada en üst sınıra yükselt.
sorunun çözülecektir.
edit: pc restart atmalısın etkinlestirdikten sıonra
Sağ click at gireceğin programa uyumluluğa gir yönetici olarak çalıştırı işaretle .
![[Resim: adszts.png]](http://img205.imageshack.us/img205/5788/adszts.png)
Bunu izle
İşletim merkezi + Kullanıcı hesabı denetimi ayarlarını değiştir
Buradaki cubuğu En Yukarı çek herşeye cart diye çıkar ;D
sag tıkla özelliker yönetici olarak ac de o zaman hep öyle acar !!