Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: FFA Odaları Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler bugün Middle East Sv.de bir FFA odasına girdim 5 kişi(Ben hariç) hep afk idi.Ve arada Afk olmayan 1-2 kişi geliyor.Şimdi asıl sormak istediğim şu:Afk bırakmak illegal ancak onları vurmak illegal mi?Yani onları vurdum diye charım ban yer mi?
Sen bence o işlere hiç bulaşma 10 adam için değmez risk almaya totos.gif
Düşükte olsa bir ihtimal 1 gm e denk gelirsin banlanırsın.Ama normal ffanın bi zararı olmaz.Eğer ffa direk ban sebebi olsa zaten oyun modları arasında olmaz.
ban yemezsin ama k2 nin swap ı kontrol eden sistemine yakalanırsan lvl düşersin. bi konuda anlatılmısdı devamlı aynı olayları gerçeklestiriyosa char lvl düşüyodu otomatik misal aynı eşit ex, ölmeden öldürme fln..
Ama öyle hızlı ex kasılıyorki cidden hayret ettim bugün.Ancak her seferinde 10-0 yapmadım.Mesajda dediğim gibi arada AFK olmayanlar geldi bir kaç defa 9-2 gibi skorlar yaptım.Yani mesela 5 defa oyun oynadık skorlar şöyle olsun:10-0, 10-1, 10-2, 10-0,9-2, 9-1
Dolayısıyla aldığım ex her zaman aynı olmayacak bu durumda bişey olurmu?

Sherlock

Ya o odadaki herkesi 1 levela düşürürse yazık olur hesabına bence yapma.
Ya çok doğru diorsunuz ben zaten çok çok az oynardım FFA yı ama bugün bir baktımki EXP orda Smile
Önceden millet AFK olmasada 10-1 10-0 10-3 falan yapıyordum Smile Sizce FFA dışında nerde kasayım? Double Up ve +%30 EXP Eşyası var,seri EXP kasmam lazım bir tiyo verirmisiniz?
ya aynen oyle safk odalarında milleti vurunca 21 Lv de %2 exp qeliyor 2 dk da ama marien fln kasınca 15 20dk da %3 %4 alıyoruz yani ben bugune kadar 2 kere fln girmisimdir ffa bende gecen bi baktım oyun bası %2 geliyor birinde 10 dk da %4 dierinde 10 dk da %15 %20 kasılıyor ama lv dusme korkusundan dolayı giremiyorum FFa odalarına yoksa bence asıl exp orda 1 gunde 1 lv alnır hele benm lvlimde 21 lv im yani ama bence yapma sabırr de yavs yavas kas (: lv dusmekdense daha iyidir bence risk alma
ne gerek var risk almaya takıl kafana göre ben arada bi basmaya giriyorum odaları Tongue oynayacak oda yok Ss.gif
Zaten bu oyunun zevki sen birini vur biri seni vursun.Bence bulaşma öyle şeylereSmile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler