Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Son Zamanlardaki hack Konuları İle İlgili Duyuru
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

TaTy

WarrockTR Çatısı altında hiçbir hack barınamaz.Heleki bir event düzenliyoruz gözünü premium bürümüş kişiler çeşitli çeşitli bahaneler uyduruyor, türlü türlü hileler yapıyorlar..Bu forumda hack yapıp mesaj yazan veya mesajları okuyanlar varsa : elbet birgün hesapları banlanacaktır.Bunu akıllarından çıkarmasınlar. Angry

Bana kimse croshair programının hack olmadığını savunmasın.Savunan olursa onuda banlarım.Zamanında x1mehmetii ( Anqrytig3r) türlü türlü cross yapıp tema yapıp millete dağıtıyordu sonra ne oldu ? İşte bu ==> http://forum.warrocktr.com/Konu-Anqrytig...i-Hakkında

Oyun dosyalarıyla oynamak ban sebebidir.Açılan illegal programlar K2_DE_G1 in ve WarrockTR nin oyun politikasına aykırıdır..

Tekrarlıyorum WarrockTR de hack barınamaz. Angry
Sonuna kadar gidelim.
biri bana su son olayları anlatsın ya ? Baktım konulara göz attım ama sadece bir kişinin bilgisayarındaki Crosshair programı var. O kişi banlanıyorda sonraki olaylar neden ?

TaTy

Turgay l3juan xlindefenso mudur nedir , l3ybjk19o3 premium almak için herşeyi yapıyorlar.
Bunlarla maç yaptıklarımızda anladım.
Hack bulunduran kişinin banlanmasını anladım da aynı konuya cevap veren diğer kişiler neden banlandı?
diyordunuz bide warrock tr cb de hack lag olmaz ondan dışdan adamlarla yapmıyoruz hack heryerde arkadaşlar Smile
Bende anlamadım olayı. Byjuan tamam hack'de diğerleri ne oldu tam kavrayamadım. 2 farklı hack olayımı var yoksa 2 olay aynımı 2 si farklımı anlamadım ben hiç bir şekilde
Hack içimizde Wink Bende hack yok diye döneyim oyuna dedim ama hay demez olaydım Big Grin
Bencillik ve duyarsızlık bir hastalıktır.Duyarsız ve bencil birey, sorumsuz davranışların beraberinde getirebileceği olumsuzlukları göremez, hissedemez.Soyut algılama yeteneğine haiz değildir.Somut olgulardan kendine haksızca menfaat edinmekten haz duyar, Adalet kavramından hoşlanmaz ve bulunduğu her ortamda sinsi veya açık bir şekilde nemalanmaya çalışır.

Fırsattan istifade eder, haksız eylemlerde başrolde veya figuran olarak bulunur, değer kavramlarına isyan eder, kaos ve kargaşa çıkarır, kural ve kaidelere baş kaldırır ve baş kaldıranlara yardakçılık yaparak nemalanır, şiddet ve nefretten ilham alır, küfür ve hakaret etmekten zevk duyar.

Emek ve alınteri kavramlarına itibar etmez, kendine haksızca menfaat sağlayan her türlü oluşumun içinde bulunmaktan mutluluk duyar, haksızlığın avukatlığına soyunur; beslendiği kaynakların kurumasına toleransı yoktur, savunduğu tek değer: "Nereden gelirse gelsin, yeterki benim olsun" dur.

Duyarsızlığın ve bencilliğin pençesine yakalanmış birey için huzur duyabileceği tek şey: Başkalarını huzursuz edecek anlayışların efendisi ya da hizmetçisi olmaktır.

Saygılarımla.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler