Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: xlndef3ns0 Hacker
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
- Helal Mehmet abi. Yazık bunlara.
(09-02-2010 10:49 PM)LoLKing Yazılan: [ -> ]
(09-02-2010 10:48 PM)hgurbuz Yazılan: [ -> ]:Ss.gifSs.gifS nasıl yani Ss.gif

Nası nasıl yani kendi clanından bir adamın hack ssleri ortaya çıkıyor sen hayla o clandasın sana nasıl yani demek lazım

onların hacklerini ben mi dağıtıyorum? clanda durmak durmamak farklıdır önce olayları anlayayım..
ben lndef3ns0 , Yunus Erdem GÖZOĞLU. daha dün benim bilgisayarıma girdi mehmet bestblack ondan önceki gün kardo, bu hackı acan arkadas zaten şuan itibariyle clandan uzaklaştırılmıştır. Nıckı bızımkıyle benzerdır, başında x vardır. benım hack olup olmadıgımı daha dün tw ile mehmet bey sorgulamıstır, benim anlım açıktır bunu açan arkadaşlarada yazıklar olsun.. orjinal lndef3nso ve lndef3ns0 yoluna devam edecektır ALL FOR TR yoluna devam edecektır böyle pislikler yüzünden clan kapatmam kimseyede kapattırmam.
reziller şu oyunu bi adam gibi oynıyamadınız ya..
Helal olsun Mehmet Abi bide foruma oyun SSleri koyuyorlardı yazıklar olsun hack açanlara!Hack açanlar yakalanmadan terketsin artık forumu!!
Y-A-Z-I-K Tek bir kelime ile m045.gif
sa bunların ındefensolarda bişy var ztn ama biz bu xl yi ezdik event maçında
Baskın.
(09-02-2010 10:56 PM)erkell666 Yazılan: [ -> ]ben lndef3ns0 , Yunus Erdem GÖZOĞLU. daha dün benim bilgisayarıma girdi mehmet bestblack ondan önceki gün kardo, bu hackı acan arkadas zaten şuan itibariyle clandan uzaklaştırılmıştır. Nıckı bızımkıyle benzerdır, başında x vardır. benım hack olup olmadıgımı daha dün tw ile mehmet bey sorgulamıstır, benim anlım açıktır bunu açan arkadaşlarada yazıklar olsun.. orjinal lndef3nso ve lndef3ns0 yoluna devam edecektır ALL FOR TR yoluna devam edecektır böyle pislikler yüzünden clan kapatmam kimseyede kapattırmam.

hep böyle olur zaten birinin clanında hack açılır o clanın başkanı veya reisi hemen kendi kıçını korumaya çalışır. o adam kadar seninde kabahatın var dikkat ettiysen hack dosyası alınan dosyalarımda bunu internetten indirmemiş kesinlikle clandan embesil bir arkadaşı buna yollamış ki kullanıyor. ve bu herif 2-3 haftadır clanda ve maçlara çıkıyor bu adam maçta wall açıyor ama siz onun wall açtığını anlamıyosunuz yoksa anlamamazlığamı geliyorsunuz? birşey daha ekliyeceğim.

lnd3fens0 isimli çarda tam 43 level iken DarkGlowda speed hack açılmıştır ve bunu ben video ile kaydettim aradan 6-7 ay geçti 2009 un sonlarına doğruydu hiç üstüne gitmedim ve hesap kaç level olmuş yazık diyorum Smile milletin hakkını gasp etmekten başka birşey yapmıyorsunz. eğer videoyu bulabilirsem koyacağım.
Ajan gibisin resmen ;D Bunları görünce bir an için kendimden bile şüphe ettim. Gözümüzün önündeki, muhabbet ettiğimiz insanlar dahi bunları yapıyorsa ... Vay halimize vay. Düşmüşüzde ağlayanımız yok Wink
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler