Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: keylogg
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
beyler keylogg yedim charım da başkası var ne yapabilirim Ss.gif
acil destekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dier adam cikana kadar bekle sonra sifre degis gizli sorunuda ardindan bi format at yanliz sifreni baska pc den degistir sonra devam et oyununa en cozumlu yol budur herhalde .. birde bilmedigin sitelere girme bence
(09-02-2010 06:30 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]beyler keylogg yedim charım da başkası var ne yapabilirim Ss.gif
acil destekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Konuşamalarına dikkat et.Hem keylogg değil keylogger olacak.Hesabındaki silahlar silinmiş olabilir.
(09-02-2010 09:10 PM)erdred Yazılan: [ -> ]
(09-02-2010 06:30 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]beyler keylogg yedim charım da başkası var ne yapabilirim Ss.gif

Konuşamalarına dikkat et.Hem keylogg değil keylogger olacak.Hesabındaki silahlar silinmiş olabilir.

pardon konuşmam da ne var ??
charı pw sini baska pc den değiştir gizli soruyuda ögrenir chara zor ulasırsın.dikkat et!!
Benimde başıma aynısı geldi. Gece veya chardaki kişinin çıktıgı anda ilk önce şifreyi değiştir. Daha sonra gizli soruyu. Ama başka bilgisayardan değiştir.
(09-02-2010 10:08 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]
(09-02-2010 09:10 PM)erdred Yazılan: [ -> ]

pardon konuşmam da ne var ??
Keylogg değil keylogger değil ayrıca destek kelimesini uzatmışsın.Ayıca sana kızmıyorum sadece bilgilendiriyorum.
1.ilk önce Başlat/Çalıştır/msconfig Bunu yazın Ordan Başlangıca GElin ve Bütün işlemleri Devre dışı Bırak De Sonra pc nizi yeniden başlatın
2.Bilgisayarım/C/windows/system e gelin orda services.exe i silin
3.Sonra yine Calıştır/msconfig a girin Tekrar başlangıc bütün işlemleri Uygulaya tıklayın Ve pc nizi yeniden başlatın Ve artık Keylogger dan kurtuldunuz!...
İsterseniz CTRL+ALT+DELETE ye gir işlemlere gel services.exe in yanına bakın Yanında SYSTEM yazar.
Referans Adresler