Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Şu Sorunu Çözelim Lütfen [Kasma]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Kusra bakmayın bu dünden beri 3. konum ancak deli olacağım bir el oyun oynuyorum anında gidiyor hemen kasmaya başlıyor oynanmaz hale geliyor FPS ler geç geliyor bu sorunu lütfen çözelim kasamıyorum charı resmen ya deli olacağım.

Patchle gelen bir sorun diyorsunuz ama diğer insanlar nasıl oynuyor normal olarak?
Bu sorunu çözebilecek biri yok burda. Problemi gidermek için patch atılması gerekiyor ve ancak öyle düzelicek. Aynı sorun 2 hafta öncesine kadar bende de vardı ama düzeldi nasıl olduysa. Bilgisayar çok kasıyordu adam vuramıyordum fakat şuan normal. Kasma yok sadece bazen el başı geç doğuyorum o da herkeste var.
Şuanda ekran kartı güncellemesi yapıyorum öylede olmazsa halimiz harap.
Oyun açıkken WTR'yide açıyorsan oda kasma yapar Smile
Ben güncelleme filan yapmadım. Kendi kendine düzeldi bilgisayar Smile Süper bilgisayar mı ne almışım Tongue
Tam 5. rounddan 6.rounda geçerken kasmaya başlıyor.
kasmanın en önemli sebebi türkey server da değiliz bi süre sonra lag oluyor ve kasıyor bide pc kötü ise kötüyü geçtim virüs vb şeyler varsa yani kasma için bir çok sebep var ama ben suçu servera atıyorum çünkü server değişeli oyun mahvoldu ...
Valla ben hiç kasma sorunuyla karşılaşmadım ne kadar da ezik PC olsada victory.gif
Virüs yok ve ksayı genelde temiz tutuyorum performansı etkiliyor ama Warrock başlı başına bi sorun zaten Big GrinBig GrinBig Grinvictory.gifAngryAngry
arkadaşlar herkez geç doguyo bende ben ilk doguyorum hatta khalide dier baseye gidiom pusuom sora soğuyolar sonrada hack oluolar sorun ne acaba onlar ndn sora doguyorlar
Referans Adresler