Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Print Screen
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Selam arkadaşlar. Hp marka dv6 1270ET model laptopum var fakat Print screen tuşumu çalıştıramıyorum. Google dan çok aradım bir sürü foruma baktım fakat bir çözüm bulamadım Sad Laptoplarda fonksiyon tuşu yani Fn veya F şeklinde bir tuş bulunuyor. Sizin de bildiğiniz gibi klavyedeki tuşların diğer işlevlerini yerine getirmek için.

Fakat ne zaman screen almak istesem bu tuş çalışmıyor. Fn tuşunu kırmadığım kaldı. Bakalım siz bir çözüm bulabilicek misiniz Sad

Teşekkürler şimdiden iyi forumlar.
oyun içinde ss almak istiyorsan hypercam indir kısayol tusunu insert felan yaparsın inserte basınca hypercam'ın klasörüne kaydolur
Co-Adminim iyi güzel. Bir sürü screen almak için program var.Ekran klavyesiyle bile ekran görüntüsü alınabiliyor. Benim tuşum neden çalışmıyor ben onu merak ediyorum. Benim klavyemdeki print screen tuşunun asıl görevi Home yani başa dön. Normal tarayıcıda sayfa görüntülerken başa çok güzel dönüyor. Ama ekran almaya çalışırken olmuyor.
hotkey driveri yüklü olmayabilir hp supporttan araştır driveri bul ındır
(09-02-2010 11:26 AM)Castaneda Yazılan: [ -> ]Selam arkadaşlar. Hp marka dv6 1270ET model laptopum var fakat Print screen tuşumu çalıştıramıyorum. Google dan çok aradım bir sürü foruma baktım fakat bir çözüm bulamadım Sad Laptoplarda fonksiyon tuşu yani Fn veya F şeklinde bir tuş bulunuyor. Sizin de bildiğiniz gibi klavyedeki tuşların diğer işlevlerini yerine getirmek için.

Fakat ne zaman screen almak istesem bu tuş çalışmıyor. Fn tuşunu kırmadığım kaldı. Bakalım siz bir çözüm bulabilicek misiniz Sad

Teşekkürler şimdiden iyi forumlar.

xfirede zaten fotoraf cekme yolu var.İndirirken hangi tuş ile cekiceni gösteriosun zaten.Xfire varsa ayarladığın tuşlara bas sonra zaten ekran cıkıcak cektiğin resim

TaTy

Print Screen tuşun çalışıyor.Telaş yapma hemen.Hatırladığım kadarıyla FN tuşuna basılı tutup Print Screen tuşuna basacaksın.Bu arada F lock kapalı olacaktı galiba.Tabi FLock u açıkda dene bi.
Belkide printscreen tuşu çalışmıyordur bi aç lehim felen yaptır yada tamir ettir ondan da olabilir temizlemyide dene Smile Saygılar..! Big Grin
Referans Adresler